Add Link
Image default
Links / Index

Altijd op de hoogte van de locatie

U heeft het vast wel eens mee gemaakt, dat als u op vakantie gaat u onderweg ergens een hartverzakking heeft omdat uw bagage lijkt te zijn verdwenen. In negen van de tien gevallen gaat het gelukkig om vals alarm, maar het komt ook wel eens voor dat dit er wel degelijk wat kwijt raakt, of wordt gestolen. Iets anders dat u wellicht heeft meegemaakt, is dat u een groot voorwerp met de post heeft verstuurd en dat deze te laat aankomt. Dit is niet perse erg, maar mocht u een bedrijf hebben en in kostbare, grote producten handelen, dan is het niet fijn als er goederen zijn die verdwijnen of te lang in het sorteercentrum liggen.

Gelukkig zijn deze problemen bijna verleden tijd. We kennen allemaal de GPS Tracker systemen die worden gebruikt in auto’s, vrachtwagens, motoren en andere voertuigen om een oogje in het zeil te houden voor als deze wordt gestolen, of om simpelweg te kunnen zien of de auto van de zaak daadwerkelijk de snelste route van A naar B neemt en niet stiekem nog even een ommetje maakt om privézaken te regelen.

Zo’n gps volgsysteem is ondertussen zo klein geworden dat deze gemakkelijk ook voor andere doeleinden gebruikt kan worden. Denk bijvoorbeeld aan uw pakketjes of uw bagage! De systemen zijn tegenwoordig slechts enkele centimeters, hooguit decimeters groot, en kunnen dus gemakkelijk mee verzonden worden met uw postpakketje of kunnen zonder problemen tussen de bagage worden mee verpakt als u op vakantie gaat.

Vervolgens kunt u heel gemakkelijk zien waar het pakket of de bagage zich bevindt. Dankzij de satelliet en wifi verbinding van de trackers kunt u op ieder gewenst moment een realtime overzicht krijgen van de locatie van uw voorwerp. Zo voorkomt u hartverzakkingen en bent u altijd op de hoogte van de locatie!

https://mygpstracker.nl/