Add Link
Image default
Hobby en vrije tijd

Met z’n allen

Met z’n allen

Je wilt met collega’s, vrienden of familie iets actiefs gaan doen. Wat is er zoal aan actiefs te doen voor een grote groep mensen? Wat denk je van paintball of naar een klimpark? Als actief uitje met een grote groep kun je ook een weekendje weg gaan naar een groepsaccommodatie met allerlei actieve mogelijkheden.

Paintball

Bij paintball speel je in twee teams. Beide teams beschieten elkaar met verfballetjes. Als je bent geraakt, dan verlaat je het spel. Het winnende team is het team dat de laatste speler(s) overhoudt. Je hebt zowel indoor- als outdoor speelvelden. Op deze velden bevinden zich auto’s en tractorbanden, zodat je weg kunt duiken en kunt schuilen.  Ook zijn er rioolbuizen om je tegenstanders te kunnen verrassen en te beschieten. In een uitkijkpost kun je je teamleden dekking geven. Dit spel vergt fysieke en mentale inspanning, maar levert vooral veel plezier.

Klimpark

Naar een klimpark gaan, is een zeer actief uitje voor een grote groep. Je wordt er enorm uitgedaagd. Je zou het bijna niet durven, maar het voelt als een enorme kick als je steeds toch weer dat stapje verder gaat. Je kunt hier niet alleen klimmen. Er zijn ook andere spannende attracties. Zo kun je je met een noodgang over het water laten gaan of je vanaf grote hoogte loodrecht naar beneden laten vallen.

Groepsaccommodatie

Bij veel groepsaccommodaties kun je overnachten en actieve dingen doen. Kortom een zeer goed idee als actief uitje voor een grote groep. Zo is er in Drenthe een accommodatie met een klimwand, boogschietbaan, survivalbanen en zwemvijver. Dus voldoende uitjes.

https://www.uitjesaanbod.nl/

Gerelateerde artikelen

Wat doen tegen stress?

Koop je tickets online en niet in de lijn net zoals vele nog steeds doen! Waarom juist online?

De introductie van de 3d pen