Add Link
Image default
Gezondheid

Een tandarts in Heythuysen waar u zich op uw gemak voelt

Een nieuwe tandarts in Heythuysen zoeken en vinden kan een uitdaging zijn. Hoe weet u dat u een praktijk vindt waar u op uw gemak bent en waar bovendien goede mondzorg geboden wordt? Veel mensen hebben onbewust een ongemakkelijk gevoel bij een bezoek aan de tandarts en het is daarom belangrijk om een goede keuze te maken. Bij Maat Tandtechniek Heythuysen B.V. wordt zorgvuldig met iedere patiënt omgegaan en wordt persoonlijke aandacht centraal gesteld. Wanneer u een tandartsbezoek liever uitstelt wordt u bij Maat Tandtechniek gerustgesteld en op de best mogelijke manier geholpen.

Maat Tandtechniek is gespecialiseerd in protheses

Waar bent u bij deze tandarts in Heythuysen voor aan het juiste adres? Maat Tandtechniek Heythuysen B.V. is gespecialiseerd in protheses in alle vormen en maten. Van het aanmeten tot het vervaardigen, u wordt van begin tot eind in het proces begeleidt. Het is belangrijk dat een kunstgebit goed blijft zitten en iedere vijf jaar vervangen wordt. Bij dagelijks gebruik treedt slijtage op en ook verandert uw mond in de loop van de tijd. Een goed zittend kunstgebit is heel belangrijk en moet daarom steeds gecontroleerd worden. Maat Tandtechniek is een allround tandtechnisch laboratorium en kan u hierin begeleiden.

Ruim veertig jaar ervaring in mondzorg

Naast kunstgebitten kunt u bij de tandarts in Heythuysen ook terecht voor andere protheses, zowel volledig als partieel of frame. Daarnaast is Maat Tandtechniek de plek voor orthodontie en kroon- en brugwerk. De praktijk is een verlengstuk van de tandarts, orthodontist en kaakchirurg en heeft al ruim veertig jaar ervaring in mondzorg. Door een combinatie van vakkennis, ervaring en beheersing van de nieuwste technieken wordt voor iedere patiënt een uniek werkstuk geproduceerd. Elke situatie is uniek en wordt als zodanig behandeld. Uw wensen staan centraal en er wordt altijd een oplossing geboden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk op de website voor meer informatie of maak een afspraak voor een intakegesprek.

https://www.maattandtechniek.nl