Add Link
Image default
Gezondheid

Deze alternatieve geneeswijze zorgt voor de behandeling van een hernia zonder operatie

Wilt u graag een behandeling van uw hernia zonder operatie? Dan biedt Shiatsu-therapie u deze mogelijkheid. In een Shiatsu praktijk kunt u terecht voor een verscheidenheid aan behandelingen die resulteren in de afname of het verdwijnen van lichamelijke en psychische klachten. In het kader van alternatieve geneeswijzen worden Shiatsu behandelingen tegenwoordig ook steeds vaker door zorgverzekeringsmaatschappijen vergoed. Dit is wel afhankelijk van uw specifieke polis. Het is dus wijs dit te controleren bij uw verzekeraar met betrekking tot uw persoonlijke situatie.

Behandeling van hernia zonder operatie in Shiatsu praktijk

Een praktijk waar u terecht kunt voor de behandeling van een hernia zonder operatie is de Shiatsu praktijk van Maria van der Sar in Tilburg. Deze gecertificeerde Shiatsu therapeut verzorgt Oosterse wijzen van behandeling voor uiteenlopende klachten zoals rugpijn, nek klachten en migraine klachten. Maar ook voor het herstel na chemo en bestraling kunt u terecht bij deze Shiatsu therapeut. Tijdens een Shiatsu behandeling wordt met behulp van de handen en de vingers druk uitgevoerd op specifieke punten op het lichaam. Door deze drukpunttherapie wordt de energiedoorstroming in het lichaam hersteld. De meridianen zijn de energiebanen in het lichaam die bijdragen aan een goede geestelijke en lichamelijke gezondheid. Vaak komen gezondheidsklachten voort uit een verstoord evenwicht in de meridianen. Door de balans te herstellen wordt de genezing van rugklachten bevordert en kunnen zo de pijnklachten van hernia verlicht of volledig verholpen worden.

Herstel na chemo en bestraling met behulp van Shiatsu-therapie

Shiatsu behandelingen dragen bij aan het herstel na chemo en bestralingen. De gifstoffen die tijdens een chemokuur in het lichaam komen tasten de kwade cellen in het lichaam aan, maar ook de gezonde cellen kunnen hieronder lijden. Dit resulteert in vermoeidheid, misselijkheid en futloosheid. Het herstel van het lichaam kan bevorderd worden door de drukpunttherapie tijdens Shiatsu behandelingen. De klachten die u ervaart nemen af doordat de energiebanen in het lichaam weer in evenwicht worden gebracht. Na een Shiatsu behandeling volgt dan ook een gevoel van ontspannenheid in combinatie met een toename in energie. Meer informatie over Shiatsu-therapie bij het herstel na chemo en bestraling en de behandeling van een hernia zonder operatie vindt u op de website van de Shiatsu praktijk van Maria van der Sar.