Add Link
Image default
Gezondheid

Bang voor de tandarts? Laat uw tanden trekken onder narcose

Tanden trekken onder narcose is een uitkomst voor patiënten die erg bang zijn voor de tandarts. Heeft u last van stress of (extreme) angst als u een behandeling van de tandarts ondergaat? Als er tanden getrokken moeten worden, is het misschien beter om te kiezen voor het tanden trekken onder narcose. Dat kan bij gespecialiseerde tandartsen die goed weten hoe ze om moeten gaan met patiënten die angstig of zenuwachtig zijn. Tandartsenpraktijk St. Jozef is zo’n bedrijf. Wilt u meer weten over deze verdoving, en over de kosten van een narcose bij de tandarts? Lees dan vooral verder.

Tanden trekken onder narcose in geval van angst

Tanden laten trekken is voor niemand leuk, maar soms is het noodzakelijk voor uw gebit. In die gevallen is het natuurlijk gebruikelijk dat u wordt verdoofd. Maar voor patiënten die bang zijn voor de tandarts, is dat misschien niet genoeg. Zij zijn zo bang dat ze de behandeling niet kunnen ondergaan – tenzij ze tanden trekken onder gehele narcose.

De voordelen van volledige narcose

Angst voor de tandarts kan een serieus probleem zijn. Soms is die angst zo erg, dat bepaalde behandelingen niet uitgevoerd kunnen worden. Uitstel van een behandeling die nodig is, kan veel schade opleveren. In die gevallen is het onder narcose brengen van de patiënt een goede oplossing. Bij een gespecialiseerde tandarts wordt u met zorg en aandacht behandeld, en kan de noodzakelijke behandeling toch worden uitgevoerd.

Wie betaalt de kosten van narcose bij de tandarts?

Hoewel volledige narcose soms de enige oplossing is om een behandeling uit te kunnen voeren, dekken de meeste verzekeringen deze speciale behandelingen niet. De kosten voor narcose bij de tandarts zijn over het algemeen dan ook voor eigen rekening. Wilt u meer weten over de bijkomende kosten, als u overweegt volledig onder narcose te gaan? Neem dan contact op met de specialist.

Gerelateerde artikelen

Tips om de potentie van de man te verhogen

Phonak hoorapparaten zijn een oplossing voor elk gehoorprobleem

Maak een scheidingswand in Junglestyle met de Jungle kunststof wandmat