Add Link
Image default
Financieel

Rapportages in de Keeping app

Keeping heeft besloten om ook het downloaden van rapporten in de mobiele app mogelijk te maken. Veel gebruikers van Keeping wilden graag toegang hebben tot de rapportages in de Androidapplicatie. In de nieuwste versie van de urenregistratie app van Keeping is dit mogelijk gemaakt! In deze app kun je jouw uren registreren en heb je altijd en overal inzicht in jouw tijdsregistratie.

Wil jij ook gebruik maken van deze nieuwe feature? Ga naar de App Store of Google Play Store op je mobiele telefoon en update de urenregistratie app van Keeping naar de meest recente versie.

Uren registreren in de app

Een tijdje terug hebben we in een blog post aangegeven dat Keeping haar rapportages naar de mobiele applicaties zou brengen. De afgelopen weken is hier hard aan gewerkt en is het eindelijk zo ver.

Voor je gebruikersrapportages:

Menu → Mijn gebruikersrapport

Voor je organisatierapportages:

Menu → Organisatierapport

De rapportages zijn toegevoegd per periode, project, taak en klant, zoals we ook al gewend waren op de website van Keeping. In de Keeping urenregistratie app heb je altijd toegang tot je eigen gebruikersrapportage. Daarnaast kun je ook de rapportages van je teamleden en organisatie inzien. Je stuurt nu gemakkelijk even een Pdf’je via e-mail of bewerkt snel een Excel-bestand op je telefoon.

Zo kun je onderweg altijd nog even inzien hoe de verdeling van je uren op dat moment is. Tijdregistratie was nog nooit zo makkelijk! Wil jij ook het gemak ervaren van moeiteloze urenregistratie in de Keeping app?

We wensen je veel plezier bij het gebruiken van de rapportages in de app. Keeping biedt een compleet pakket, zodat jij jouw urenregistratie optimaal kan regelen! Ervaar het gemak van moeiteloze tijdregistratie zelf door jouw uren te registreren in de app van Keeping.

https://keeping.nl/urenregistratie-app

Gerelateerde artikelen

Snel Geld

Ga voor een broker waarvan je weet dat deze alles te bieden heeft

Besteed processen uit