Add Link
Image default
Banen en opleidingen

Bediende vacatures

 

Medewerker klantenservice ( 1440002066 )

Olympia limburg 6211ch maastricht

Commerciële assistentie als customer service juut voor de belgische energieleverancier eneco beantwoord je vragen in het nederlands voor de engageren facturatie, verhuizingen, aan- en afsluitingen.

Mogelijke vragen zijn bv. : “ ik ga verkassen en wil mijn gelijkenis overbrengen naar een verrassend adressering, wat moet ik doen? ” “ ik ben afnemer bij een andere energieleverancier en wil overstappen naar eneco, hoe dit ik dit? ”

Omschrijving

Als customer service tuut voor de belgische energieleverancier eneco beantwoord je vragen in het nederlands voor de engageren facturatie, verhuizingen, aan- en afsluitingen. mogelijke vragen zijn bv. : “ ik ga verhuizen en wil mijn contract vertalen naar een verrassend adres, wat moet ik doen? ” “ ik ben consument bij een andere energieleverancier en wil overstappen naar eneco, hoe dit ik dit? ” “ ik heb een petitie over mijn factuur… ” tezamen met je collega’s sta je in voor een correcte dienstverlening. klanten contacteren je zowel telefonisch als via e-mail ( in mindere mate ), ook een goede schriftelijke taalvaardigheid in het nederlands is dus noodzakelijk. fundamenteel is overigens dat je zeer nauwkeurigte werk gaat m. b. t. de input van gegevens en cijfers. je krijgt een uitgebreide betaalde opleiding van 2 wekenzodat je voldoende weten en vaardigheden hebt om elke petitie te antwoorden en een optimale klanttevredenheid te waarborgen!

Een succesvolle klantendienstmedewerker heeft een positieve gezindheid en zet de consument steevast centraal. je hebt het tegoed om snel te kunnen schakelen tussen de verscheidene klantvragen en je wil tezamen met jouw collega’s een ultieme klantervaring realiseren.

– beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden in het nederlands ( gesproken en bij nasmaak ook auteurschap, vb. om mails te antwoorden ) ;

– is ervaring met telefonisch voeling en/of administratie is een plus ( vb. klantendienst/commercieel knecht ) ;

– is een commerciële gezindheid is een absolute must ;

– is ervaring in/affiniteit met de energiesector is een groot pluspunt ( geen vereiste ) ;

– ben je cijfergericht en secuur ; – ben je volledig beschikbaar voor de training van 2 weken – ben je beschikbaar tussen 08:00 en 18:00 ( maandag-vrijdag ). je kan 20-24 uur, 24-32 uur of 32-40 uur per week werken. de werkuren wordt verdeeld over 5 werkdagen. – je krijgt bij start een contract van determineren duur voor 7 maanden, het gaat echter wel vorming mbo-algemeen

Aanbod

– betaalde trainingen ;

– acties en aanbiedingen bij de mooie merken waar we voor werken ;

– de ruimte om deel te nuttigen aan het fitnessplan en de collectieve zorgverzekering ;

– 8 % vakantiegeld ; – een reiskostenvergoeding vanaf

https://www.vindazo.nl/keywords/bediende.html