Add Link
Image default
Eten en drinken

Thee abonnement: Gemakkelijk en snel verse thee in huis

Wil jij elke maand verse thee ontvangen? Je kunt dan uiteraard losse thee kopen, maar het is nog makkelijker om een thee abonnement te nemen. Met een abonnement van Leafty ontvang je maandelijks thee in je brievenbus en dat al vanaf €12,95 per maand! Alle theeën van Leafty zijn van hoge kwaliteit, duurzaam en zonder toevoegingen!

Verse thee

Alle theeën van Leafty zijn vers en komen van plantages uit India. De theeën komen rechtstreeks van de theeboer waardoor er een eerlijke prijs gerekend wordt voor klanten en de theeboer er een eerlijke prijs aan overhoudt. De theeën worden zorgvuldig verpakt in India en rechtstreeks naar Nederland verstuurd, zo blijft de kwaliteit van de thee optimaal. De verpakkingen zijn zo gemaakt dat de thee een beetje lucht krijgt, maar niet teveel, zodat deze niet uitdroogt.

Hoe werkt het?

Het begint bij het kiezen van de theeën die jij graag thuisbezorgd wilt hebben. Afhankelijk van wat voor thee drinker jij bent kun je kiezen uit een van de twee opties. Leafty heeft een ruim aanbod aan theeën, zo kun je kiezen uit verschillende zwarte theeën, groene theeën, kruidenthee, witte theeën oolong theeën & chai theeën. Daarna vul je je gegevens in waar de thee naartoe gestuurd mag worden. Wij versturen daarna elke dinsdag de thee naar het door jouw doorgegeven adres. Als je voor maandag besteld wordt je pakketje de eerst volgende dinsdag verstuurd. Onze box is van brievenbus formaat, je hoeft er dus niet speciaal voor thuis te blijven. Wel zo fijn toch. NU is het tijd om te genieten van de thee. Je hoeft verder ook niets meer te doen, de volgende maand krijg je weer een nieuwe box thuisbezorgd. Ga naar www.leafty.nl en bestel je thee abonnement direct via de website!