Add Link
Image default
Horeca

Smoothie bar huren op locatie

Ben je op zoek naar iets origineels voor je volgende bedrijfsfeestje? Zoek niet verder!

Een smoothie bar huren is precies het idee waar je naar op zoek was 🙂

Een smoothiebar is hip, fris en fruitig en zal bij iedereen goed in de smaak vallen.

Wat is een smoothie precies?

Een smoothie is een drankje gemaakt van fruit in de blender. Je kan smoothies maken met yoghurt, kokosmelk, water, jus d’orange of appelsap. Je hebt in ieder geval altijd wat vloeistof nodig als basis. Of je moet voor een zeer waterig stuk fruit gaan zoals watermeloen.

Daarnaast kan je zo’n beetje al het fruit gebruiken wat je maar kan bedenken. Sommige stukken fruit moet je wel even pellen of ontpitten. Rijp fruit is vaak juist extra geschikt voor in de smoothie. Zonde om weg te gooien dus!

Een goede smoothie zit vol vitamines en mineralen. Maar door het vele fruit kan deze ook vol suiker zitten. Bij een actieve levensstijl kan je best af en toe genieten van een zo’n smoothie maar wellicht beter om dit niet te vaak te doen. Als je weer meer groentes in je smoothie gaat verwerken krijg je vanzelfsprekend ‘groene smoothies’. Deze zijn nog weer een stuk gezonder en mag je dan ook vaker nemen.

Smoothies laten maken door professionals 

Als jij een smoothie bedrijf als Shakes on Wheels de smoothies voor je laat maken dan weet je zeker dat dit top verzorgd zal worden. Shakes on Wheels richt zich vooral op bedrijven en is er in gespecialiseerd voor grote groepen smoothies te maken. Op deze manier kan iedereen lekker snel van een verse smoothie genieten.

Verder is het erg leuk dat ze hele toffe barren hebben voor bij jou op locatie. En ze komen altijd met een gezellige bartender die al het werk voor je doet. Jij hoeft alleen maar naast de bar te staan en de goede sier te maken met wat jij hebt geregeld, uiteraard met een verse smoothie in je hand!