Add Link
Image default
Energie

Je auto snel opladen met de thuislader voor een elektrische auto

Ben je in het bezit van een elektrische auto? Dan ben je misschien wel geïnteresseerd in een fijne thuislader voor een elektrische auto. Je moet natuurlijk eens in de zoveel tijd je auto weer opladen, maar wanneer je niet beschikt over een eigen lader kan hert zomaar zijn dat je een aantal uur bij een laadpaal staat om je auto op te laden en weer door te kunnen rijden. Je hebt natuurlijk ook wel spoedladers, maar hoe fijn zou het zijn om je auto thuis te parkeren en aan de lader te zetten, zodat je hier geen omkijken meer naar hebt. De volgende keer dat je dan gaart rijden weet je zeker dat je auto geheel is opgeladen en je weer een heel stuk kunt gaan rijden. De stroom van de thuislader voor een elektrische auto gaat vanzelf uit wanneer de auto vol zit, waardoor er nooit te veel stroom zal worden gebruikt. 

Thuislader

Een thuislader voor een elektrische auto wordt steeds vaker aangeschaft. Ook is het een idee om deze te delen met bijvoorbeeld de buren die ook een elektrische auto hebben. Zo kan je de aanschafkosten delen en de energiekosten bekijken per keer dat er wordt opgeladen. Wanneer een thuislader voor een elektrische auto stuk gaat kan je deze gelukkig vervangen. Het probleem kan zitten in een van de laadkabels en die kan je aanschaffen op het internet voor niet al te hoge prijzen. 

Kabels

Een thuislader voor een elektrische auto is zeer handig in gebruik en de kabels zijn ook maar liefst 5 meter lang waardoor je de auto ook een eindje verderop zou kunnen parkeren. Heb je een keer haast en is je auto leeg? Geen punt! Want je kunt de thuislader voor een elektrische auto instellen op snelheid. Je verbruikt dan iets meer stroom, maar zo kan je ervoor zorgen dat de auto snel is opgeladen waardoor jij weer onbezorgd de weg op kunt.