Add Link
Image default
Electronica en Computers

Track en trace systeem met rittenregistratie en keurmerk Belastingdienst

Als eigenaar of beheerder van een auto, motor, scooter, bedrijfswagen of machinepark bent u zuinig op uw spullen. U maakt een doordachte keuze, bent blij met uw voertuig, en hoopt dat anderen dat ook zijn. Maar helaas is dat niet altijd zo. Er worden in Nederland per jaar meer dan 5.000 auto’s gestolen, en u wilt daar liever niet bij zitten. Heeft u al eens nagedacht over een track en trace systeem voor uw auto?

Track en trace systeem

Het concept van een goed track en trace systeem is simpel. Bouw een kastje in uw auto in (of ieder ander voertuig), zorg ervoor dat het niet terug te vinden is en blijf op de hoogte van alle locaties en eventuele meldingen via uw computer of telefoon. Een voorbeeld van zo’n melding is een diefstalmelding of een sabotagemelding. Handig als uw auto zich verplaatst zonder dat het contract aan staat, óf dat iemand zit te rommelen met uw wagen. Track en trace systemen zijn overigens ook allang niet meer zo duur, en kunnen al snel worden geïnstalleerd.

 

Rittenregistratie

Een van de leukste bijkomstigheden van een track en trace systeem is het feit dat u ook een sluitende rittenregistratie kunt laten bijhouden. Voorbij zijn de dagen van het handmatig bijhouden van uw ritten, het kliederen in het boekje of het rommelen in Excel. Een rittenregistratiesysteem houdt exact uw start- en stopadressen bij, tijden, kilometers en uiteraard het karakter van de rit. Was het een zakelijke rit of privé?

 

Keurmerk Belastingdienst

En als u toch kiest voor een ritregistratiesysteem, kies dat meteen voor een systeem met het keurmerk voor de Belastingdienst. Het zogeheten Keurmerk Ritregistratiesystemen staat garant voor kwaliteit, veiligheid, privacy en is uiteraard 100% fiscusproof. De Belastingdienst geeft u een verkorte of zelfs géén controle op uw kilometers als u een systeem heeft met keurmerk. Ook is het zo dat een systeem met keurmerk door een gecertificeerde inbouwer moet worden geplaatst, bij u op locatie, ergens in de benelux.

 

https://www.trackjackeurope.com/gps-tracker/