Add Link
Image default
Auto’s en Motoren

Eindhoven beter leren kennen? Kijk dan hier!

Eindhoven is niet alleen maar leuk om te shoppen, het is een bruisende stad met een rijke historie. Phillips heeft 125 jaar geleden het licht naar Eindhoven gebracht en sindsdien is het een prachtige unieke stad, vol met energie en creativiteit. Doe je zelf niet te kort aan een dagje Eindhoven, zonder tour te nemen. De stad biedt verschillende leuke tours aan van een uur tot twee dagen. Bekijk de leukste tours van Eindhoven in deze blog!

2 daagse geschiedenis tour

We beginnen met een lange maar ontzettend leerzame tour. De 2 daagse Market Garden tour maakt rijk gebruik van echte foto’s uit de Tweede Wereld Oorlog en verteld je alles over Market Garden. Deze unieke ervaring zal de gebeurtenis van die tijd zo dicht mogelijk benaderen.

Stap in de voetsporen van, van Gogh, op de fiets!

Tijdens deze tour volg je zelfstandig de sporen van Vincent van Gogh, die een kwart van zijn leven in deze omgeving heeft gewoond. Dankzij de audiovisuele technologie kan jij ervaren hoe van Gogh leefde. Leer hem kennen als mens en zie hoe hij zich ontwikkelde tot wereldberoemde kunstenaar.

Bekijk de architectuur met een gids

Eindhoven biedt verschillende architectentours aan. Deze kunnen zowel privé als met een groep. Verken de stad en de waanzinnige gebouwen en leer over de architectuur. Heel Eindhoven is een waar kunstwerk, van de muren tot de bijzondere gebouwen. Deze tours zijn vaak naar wens aan te passen en je kunt gemakkelijk alle vragen aan de ervaren gidsen stellen. Voor elke architectuur liefhebber is zo’n tour een must!

Bekijk de stad tijdens rijles in Eindhoven

Als je uit Eindhoven of de omgeving hiervan komt, dan heb je geluk! Je kunt ervoor kiezen om rijles in Eindhoven te nemen. Op deze manier leer je de stad beter kennen terwijl je ook nog een rijbewijs kunt behalen! Rijles Eindhoven biedt die mogelijkheid.

https://autorijschool-kwaliteit.nl/