Add Link
Image default
Aanbiedingen

Wat voor vloer past het beste bij jouw woning?

Uiteraard hangt dit af van persoonlijke voorkeur. Er zijn oneindig veel mogelijkheden, om de keuze wat makkelijker voor je te maken zullen we in deze blog de actuele trends op het gebied van wonen en vloeren aankaarten. Hopelijk helpt het overzicht jou bij je keuze. 

 

Visgraat Vloeren
Afgelopen jaar heb je hem vast al eens voorbij zien komen, de visgraat vloer. Nu zijn we een jaar verder maar ook in 2022 is de visgraat vloer verrassend populair. Het is werkelijk een tijdloze vloer. Het patroon van deze vloer is al eeuwen oud en werd vroeger ook al gebruikt in europese paleizen en kastelen. Dat wil niet zeggen dat deze vloer ouderwets is, het valt namelijk fantastisch te combineren met een hippe industriële stijl!

 

Natuurlijke materialen
Het gebruiken van natuurlijke stijlen is de laatste tijd heel hip. Deze stijl brengt rust en sfeer in je huis. Voorbeelden hiervan zijn houten of stenen vloeren. In beide categorieën is er veel keus. We nemen een kijkje naar de mogelijkheden op het gebied van stenen vloeren. Hierbij moet je denken aan keramische tegels, betonlook tegels, natuursteenlook tegels en mozaik tegels. Het grote voordeel aan tegels is dat het weinig onderhoud vereist en gemakkelijk te combineren is met vloerverwarming. Toch liever een houten vloer? Dan is een keramisch parket misschien wel wat voor jou. Deze vloer heeft de looks van een echte houten vloer maar biedt de voordelen van een stenen vloer! Kom erachter of het wat voor jou is en bekijk het aanbod van de tegelspecialist regge tegels op www.regge-tegels.nl.

 

PVC vloeren 

De PVC vloer maakt in 2022 een grote comeback. Deze vloertrend zagen we vorig jaar ook al maar in 2022 is het echt booming. Deze vloeren worden steeds duurzamer geproduceerd, dit is voor veel mensen een aantrekkelijke reden om er een te leggen in hun woning.

 

https://www.regge-tegels.nl/