Add Link
Image default
Dienstverlening

Scheiding Tiel

Recent was ik op zoek naar scheiding Tiel in Google. Dit omdat ik ga scheiden van mijn vrouw. Het gaat al een hele tijd slecht en maken denk ik al bijna 2 jaar lang elke dag ruzie. Onze kinderen moeten er onder lijden en die zie je ook met de dag depressiever worden. Daarom leek het ons verstandig om uit elkaar te gaan, voor zowel ons zelf als voor de kinderen. Hiervoor hebben wij een bedrijf nodig die ons helpt om afspraken te maken over wie wat gaat doen tijdens de scheiding, denk daarbij aan de kinderen en de eventuele overname van bepaalde goederen.

 

De Mare Mediation & Advocatuur

Na het zoeken op Google kwamen wij uit bij het bedrijf De Mare Mediation & Advocatuur. Dit bedrijf klonk ons erg goed in de oren omdat wij al verhalen hadden aangehoord van anderen maar dat waren we eigenlijk vergeten tot we ze weer tegen kwamen. Het bedrijf nodigde ons uit voor een gesprek. Natuurlijk is dat ongemakkelijk als je gaat scheiden zo’n gesprek met je ‘vrouw’ op dat moment. Maar De Mare Mediation zorgde erg goed voor ons en zorgde er totaal niet voor dat alles ongemakkelijk werd. We hebben duidelijke afspraken kunnen maken en hopen nu dat de scheiding nog verder goed gaat verlopen en we vredig uit elkaar kunnen gaan zonder ook nog maar enige ruzies gaan maken. We hopen natuurlijk ook heel erg dat de kinderen hier ook van gaan profiteren en hopen we ook dat ze weer een stuk gelukkiger worden.

 

Ben jij nu (jammer genoeg) ook van plan om te scheiden, maar vind je het erg lastig om afspraken te maken over wie wat moet doen voor de scheiding en wie de kinderen wanneer heeft? Bel eens naar De Mare Mediation & Advocatuur. Zij kunnen je prima helpen en zorgen voor een prima verloop van je scheiding. Het bedrijf is een echte aanrader!