Add Link
Image default
Dienstverlening

Klop bij Kewodak aan voor werkzaamheden aan uw platte en licht hellende dak

Wanneer u een dakdekker in Hoofddorp nodig heeft is Kewodak een betrouwbare partner voor u. Voor alle werkzaamheden rondom platte en licht hellende daken kunt u bij ons aankloppen. Onze ervaring is in alle bescheidenheid zeer ruim te noemen. Dakdekkerbedrijf Kewodak bestaat al een zeer lange tijd, inmiddels al meer dan 35 jaar. Platte en licht hellende daken hebben dan ook geen enkel geheim meer voor ons. Met ons haalt u dus zeer veel kennis, expertise en ervaring in huis!

Wilt u uw dak laten renoveren, repareren. onderhouden, verbouwen, bedekken of verduurzamen? Dit kunnen wij allemaal realiseren voor u. Wij voeren onze werkzaamheden uit op de daken van woonhuizen, bedrijven en complexen van Verenigingen van Eigenaren. Van kleine tot grote projecten, wij gaan graag voor u aan de slag en klimmen met alle plezier een dak op.

Lekkages, wij verhelpen en voorkomen ze

Een veel voorkomend probleem waar wij regelmatig voor gebeld worden is een lekkage aan het dak. Zeker platte daken met een groot oppervlak, zoals van een bedrijfspand, schoolgebouw of appartementencomplex, zijn extra vatbaar voor lekkages.

Meestal worden lekkages aan het dak tijdens een pittige regenbui of sneeuwval opgemerkt. Het water kan uit het plafond komen druipen of langs de muren naar beneden komen. Maar schade door een lekkage kan ook geleidelijk gaan, zoals bijvoorbeeld een steeds groter wordende vochtplek bij het plafond of de muur, loslatend behang, vochtige plekken in de vloerbedekking of nat wordende draagbalken. Wanneer een lekkage ontdekt wordt is het belangrijk om deze zo snel mogelijk te laten verhelpen. Een lekkage voorkomen is natuurlijk het allerbeste.

Lekkages worden vaak veroorzaakt door een ophoping van vuil, zoals bladeren, takken en mos. Het vuil zorgt voor een verstopte waterafvoer waardoor het water op het dak niet meer via de normale weg het dak af kan. Het water vindt vanzelf wel een klein gaatje of een opstaande dakrand waar het vervolgens via naar beneden kan. Alleen is dit nu juist de weg waar u het water niet wilt hebben. Laat uw dak daarom eens per jaar door ons onderhouden en schoonmaken. Goed onderhoud aan een plat dak voorkomt een hoop ellende!

 

https://www.kewodak.nl/