Add Link
Image default
Dienstverlening

Een betonnen vloer laten polijsten?

Als je het hebt over betonnen vloer polijsten kijken de meeste mensen raar op. Een betonnen vloer polijsten maar waarom? Dit is een vraag die we vaak krijgen. Toch is er zoveel vraag naar betonnen vloer polijsten dat veel bedrijven zich erin gespecialiseerd hebben.

Kantoren en winkel

De opdrachtgevers voor betonnen vloer polijsten zijn vaak bedrijven en winkeliers. Het vloer in de kantoorpanden en winkels is namelijk vaak van beton. Het ziet er mooi glanzend uit omdat het gepolijst is. De meeste mensen kijken ook raar op als ze horen dat het beton is, maar dat kan toch niet wordt er gevraagd? Toch is het wel zo en gepolijst beton is net zo mooi als natuursteen. Grote voordeel van beton is dat het heel sterk is. Dit is ook nodig want in winkels en kantoorpanden lopen er de hele dag mensen overheen.

Voordeel van beton

Beton is niet alleen sterk maar kan ook goed tegen water en dit is belangrijk. Natuursteen kan heel slecht tegen water en in Nederland is natuursteen vloer voor winkels en kantoren niet handig. Als het regent komen mensen met natte schoenen naar binnen en zo gaat de natuursteen vloer snel kapot. Beton heeft deze zwakte niet en door betonnen vloer polijsten ziet het er ook nog eens mooi uit.