Add Link
Image default
Dienstverlening

De werking van een photobooth

Een photobooth kom je vaak tegen op feestjes en evenementen. Alleen wat is er zo leuk aan en hoe werkt het? Je kan natuurlijk ook gewoon foto’s maken met je telefoon dan heb je ze ook. Waarom wilt iedereen dan toch die photobooth? 

Waarom een photobooth?

Een photobooth is een hokje waar je leuke foto’s kan laten maken. Het is te vergelijken met die fotoapparaten op stations bijvoorbeeld en in winkelcentra waar je een pasfoto kan laten maken. Alleen is het verschil hierbij dat dit geen serieuze foto’s zijn, maar gewoon leuke gezellige foto’s. 

Als je zo een photobooth op een feestje of evenement zet kunnen mensen daar leuke foto’s maken. De foto’s zijn net wat leuker en ze worden ook meteen voor je uitgeprint. Vaak zit er dan een thema op die strip en heb je ook meteen meerdere kleuren. De foto’s zijn ook nog eens van goede kwaliteit. In dit artikel leggen we alles uit over de werking van een photobooth.

Hoe werkt zo een photobooth?

Een photobooth is niet moeilijk om te gebruiken. In principe is alles gewoon aangegeven op het scherm en kun je gewoon de stappen volgen. Het enige wat je moet doen is gaan zitten en je mooiste glimlach opzetten. Uiteindelijk druk je de foto af en ben je klaar. 

Er is een ruime keuze in een photobooth. Je hebt de standaard die wij zojuist besproken hebben, maar je hebt ook heel veel andere opties. Je kunt met een green screen, een open photobooth, op maat gemaakte fotoproductie noem het maar en wij leveren het.

Je wilt natuurlijk wel iets wat bij jouw thema past. Geef het aan ons door en wij zorgen dat het bij elkaar past. Je kunt er zelfs voor kiezen om meerdere photobooth’s tegelijkertijd. Als je niet kiezen kan bijvoorbeeld en meerdere opties leuk vindt. Het maakt ook niet uit wat de gelegenheid is hoe groot of klein het is wij kunnen het voor je regelen om leuke foto’s te kunnen maken.

Hoe kom ik aan zo een photobooth?

Een photobooth huren? Lees hier meer informatie over Lach je Lens. Het is niet moeilijk om er eentje te huren. Het fijne is bij het huren dat je zelf niks hoeft te doen behalve hem gebruiken. Wij regelen alles verder eromheen zodat jij die verantwoordelijkheid niet hoeft te dragen op je feestje.

Je geeft alleen aan ons door wat je precies wilt en op welke datum. Als hij dan beschikbaar is zorgen wij dat hij die dag bij jou is. Wij leggen je uit hoe alles werkt en hopen dan dat jij de meest geweldige foto’s maakt op je feestje! Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken voor je feestje.

 

https://lachjelens.nl/