Add Link
Image default
Bedrijven

Uw rolluik laten repareren

Uw rolluik is al een tijdje kapot. Het rolluik gaat bijvoorbeeld heel stroef omlaag of werk misschien wel helemaal niet meer. Ook het lint is helemaal kapot, wat er niet heel fraai uit ziet. Toch is het niet meteen zaak om uw rolluik op een van de net beschreven momenten meteen te vervangen. Vaak is er nog rolluiken reparatie die toegepast kan worden. Bij rolluiken reparatie kan de zogenaamde motor van het rolluik vaak vervangen worden, maar ook kan het lint kan vervangen worden. Zo heeft u relatief lage kosten of in ieder geval een stuk minder kosten als dat u uw hele rolluik moet laten vervangen.

 

Schade

Nu vraagt u zich af hoe er schade aan uw rolluik is ontstaan, want u heeft immers een goed kwaliteit rolluik gekocht. Toch kan schade wel eens ontstaan als gevolg van verschillende situaties. Voorbeelden van situaties zijn bijvoorbeeld vandalisme of een technisch defect omdat uw rolluik toch al iets ouder is. De mate waarin rolluiken reparatie wordt gedaan is in de praktijk vaak afhankelijk van meerdere factoren. Er moet altijd als eerste gekeken worden naar hoe erg de schade van het rolluik is. Daarnaast moet er wel even gekeken worden naar hoe oud het rolluik is. Is het rolluik 15 jaar of misschien nog wel ouder? Dan is het meestal goedkoper om een geheel nieuw rolluik te laten plaatsen. Ook door het niet schoonmaken van uw rolluik kan er schade ontstaan.

 

Wanneer reparatie

Wanneer uw rolluik schade heeft opgelopen op bepaalde vlakken kan deze gemaakt worden met een rolluiken reparatie. Wat de oorzaak van het defecte rolluik ook is, het resultaat is meestal hetzelfde. U kunt namelijk geen gebruik meer maken van het rolluik in kwestie. Schade die kan worden gerepareerd is onder meer: een krakende of piepende buismotor, een kapotte buismotor of lamellen die zijn stuk gegaan. Daarnaast kan het ook zijn dat de afstandsbediening niet meer goed werkt, het lint kapot is of ergens vast zit of de bandopwinder niet meer goed werkt.

https://lavarecleaningservice.nl/rolluik-reparatie/