Add Link
Image default
Bedrijven

5 redenen om een huispak te kopen

Ja, het huispak is echt een trend geworden. Eentje waar jij ook aan mee moet doen en wel om de volgende redenen:

Comfortabel

Een huispak is supercomfortabel en dat heeft meerdere redenen. Als eerste zijn de meeste pakken zoals de Malelions dames gemaakt van een heerlijke zachte, rekbare stof. Daarnaast zitten ze gewoon heerlijk door de pasvorm. Ze zijn lekker baggy en gemaakt met elastiek. Het is dus geen ramp als je een paar chips of chocolaatjes te veel eet.

Relaxmodus

Als je na het werk of na een lange dat met colleges thuis komt, wil je ook echt even afschakelen. Dit lukt het best als je je schoenen uit kunt schoppen en je spijkerbroek kunt verruilen voor een broek die lekker los zit. Even koken, voeten hoog en dan relaxen maar.

Malelions dames zijn multifunctioneel

Oké oké. Huispakken zijn eigenlijk alleen bedoeld om thuis te dragen. Maar who cares eigenlijk? Heb je een hele mooi exemplaar, dan kun je hem à la Roy donders ook gewoon buiten dragen. Het is ook fijn om te dragen als je gaat sporten en je iets makkelijks over je korte broek en shirtje wilt trekken.

Tijdloos

Huispakken mogen dan wel in opkomst zijn; in feite zijn ze tijdloos. Zeker als je voor een exemplaar in wit of zwart gaat zoals de Malelions dames, kan hij jaren mee zonder dat je een modeblunder begaat. Je kunt ook uitpakken met een opvallend exemplaar, bijvoorbeeld met felle kleuren zoals ze in de seventies hadden. Niemand die het ziet wanneer je het pak alleen thuis draagt.

Cadeau

Twee vliegen in één klap: vraag gewoon een huispak cadeau. Weet je bijvoorbeeld niet wat je met kerst of je verjaardag cadeau wilt krijgen? Dan is een comfy outfit het beste wat je kunt krijgen. Geef wel van tevoren even je maat en je favoriete kleur door, want anders kan het cadeau natuurlijk tegenvallen.

https://review-pagina.nl/