Add Link
Image default
Bedrijven

Led verlichting

Ledlampen zijn goed voor het milieu en je portemonnee.

Omdat we tegenwoordig bij het verbruik van de energie steeds meer letten op het milieu, proberen we zo min mogelijk energie te verbruiken. Een ander voordeel daarvan is ook dat we bij een minder verbruik er ook minder voor hoeven te betalen. Gloeilampen, die we lang hebben gebruikt, mogen nu niet meer worden verkocht, omdat ze veel energie verbruiken. Daarvoor zijn de energiezuinige lampen er voor in de plaats gekomen. De nieuwste energiezuinige lamp die we nu gebruiken is de ledlamp. De ledlamp bespaart 90 % op de energiekosten vergeleken met de gloeilamp.

Het gebruik van ledlampen.

De ledlamp heeft belangrijke voordelen. Een ledlamp verbruikt weinig energie, maar gaat ook veel langer mee. In de praktijk heeft een ledlamp ongeveer 10.000 branduren. Dat heeft het voordeel dat ze bij het gebruik in bijvoorbeeld een kantoor niet snel vervangen hoeven te worden. Hij heeft geen opstarttijd, maar zal direct bij inschakelen de juiste hoeveelheid licht afgeven. Het nadeel van de ledlamp was eerst dat hij een sterke verlichting verspreide. Het licht was niet prettig voor je ogen. Dat is nu verholpen. De verlichtingssterkte kan met een leddimmer worden aangepast. De leddimmer zorgt nu voor een prettige verlichtingssterkte. Daarom wordt deze verlichting ook steeds vaker in de huiskamer gebruikt.

Ledverlichting voor de veiligheid.

Er worden tegenwoordig voor zowel binnen als buiten veel ledstrips gebruikt. Ledstrips binnen kunnen worden gebruikt als accentverlichting onder of boven een kast. Omdat de ledverlichting te dimmen is, kan het op iedere gewenste lichtsterkte worden ingesteld.

De toepassing van ledlampen voor buiten.

Om je huis te beveiligen is het handig dat je aan de buitenzijde van je woning tijdens de nachtelijke uren een verlichting kan laten branden. Door het gebruik van ledstrips kun je gemakkelijk een groot deel van je woning verlichten zonder dat je veel elektrische energie verbruikt. Wanneer je huis goed is verlicht als het donker is, zullen potentiële dieven aan je huis voorbijgaan. Ook kun je er paden goed mee verlichten. Het aantal toepassingen voor een ledverlichting is zeer groot.

Gerelateerde artikelen

Word de beste chauffeur van Breda!

Wat koop je in voor de BBQ?

Betonmolens met klasse koop je bij AIC