Add Link
Image default
Bedrijven

BSO Den Haag met veel aandacht voor ieder kind

Op een fijne locatie aan de Van Swindenstraat vindt u de BSO Den Haag van Road2School. Op deze buitenschoolse opvang staan altijd twee pedagogisch medewerkers op een groep van maximaal tien kinderen. Ook de babygroep, de kinderdagverblijfgroep en de peuterspeelzaalgroep worden bewust klein gehouden. Zo kan elk kind de persoonlijke aandacht krijgen die zo belangrijk is voor zijn ontwikkeling. Op deze BSO en créche Den Haag leren kinderen spelenderwijs van de uiteenlopende activiteiten. Ook worden ze gestimuleerd om goed om te gaan met anderen.

Opvang na school met leuke activiteiten en extra hulp

Op deze BSO in Den Haag kunnen kinderen terecht tussen de vier en dertien jaar en besteden de medewerkers veel aandacht aan sociaal-emotionele ontwikkeling. De kinderen in de BSO-groep De Uil krijgen te maken met een positieve benadering en een beloningssysteem. In een warme sfeer wordt elk kind uitgedaagd door leuke groepsactiviteiten. Ook is er extra aandacht voor beweging en sporten. Desgewenst kan uw kind ook hulp vragen bij het maken van huiswerk en kan een medewerker de leerstof overhoren.

Crèche in Den Haag die voorschoolse vaardigheden stimuleert

In een veilige omgeving met veel aandacht voelen kinderen zich goed. Hun ontwikkeling en vertrouwen in anderen gaat dan met sprongen vooruit. Ook de créche Den Haag van Road2School zorgt ervoor dat elk kind zich uniek en bijzonder voelt. Zelfredzaamheid, werkhouding en het taalniveau gaan steeds een stap vooruit, zodat uw kind goed wordt voorbereid op de overstap naar de basisschool.

De goed geschoolde medewerkers van deze crèche en BSO in Den Haag bieden uiteenlopende activiteiten aan die passen bij de leeftijd van de kinderen, zoals creatieve en cognitieve opdrachten. Ook wordt goed gekeken welke begeleiding past bij het niveau van uw zoon of dochter. Laat uw kind in een ongedwongen sfeer samen spelen en de wereld ontdekken bij Road2School!

https://www.road2school.nl/

Gerelateerde artikelen

Wat maakt een foute kersttrui zo leuk?

De begrippen oppervlakteruwheid en ruwheidswaarde

Checklist lang op vakantie