Add Link
Image default
Bedrijven

Kant en klare kerstbomen bij Xmasdeco.nl

Eenvoudig een kerstboom bestellen kan bij Xmasdeco.nl. Xmasdeco.nl is ontwikkeld door “The Xmas Designers”. Dit is een team van decorateurs die al meer dan tien jaar professionele kerstdecoraties verzorgen. Op de website kunt u kerstbomen vinden in allerlei soorten en maten. Deze webshop heeft naast allerlei kunstkerstbomen nog meer te bieden; besneeuwde kunst kerstbomen, kerstbomen inclusief decoratie. Dit scheelt u veel tijd en werk.

De unieke kant en klare kerstboom van Xmasdeco.nl zijn van de allerhoogste kwaliteit. Daarbij hebben deze kunstkerstbomen de beste prijs/kwaliteit verhouding. De alles-in-een pakketten bevatten een kunstkerstboom met opvouwbare takken voor een eenvoudige opzet, kunststof kerstballen met ene metalen top, ornamenten met een stijve ijzeren haak voor een goede bevestiging, eenvoudig aan te sluiten Ledverlichting, en een sterke boomtop. Verder wordt iedere boom van Xmasdeco.nl geleverd met extra guirlande. Hiermee kunt u de voet van de boom bedekken, zodat alle irreële elementen perfect zijn weggewerkt.

De meest luxe bomen worden geleverd met tot wel honderden ornamenten van verschillende vormen en afmetingen. De takken van de luxe bomen hebben levensechte PE- tips. Dit houdt in dat de takken aan de uiteinden op een heel andere manier vervaardigd zijn dan de reguliere wijze. De takken zijn niet meer een ijzerdraad waar platte pvc-naalden zijn vastgedraaid, maar de takken zijn van een kunststof waarmee de vorm en oppervlakte van de gehele tak wordt nagebootst. Hierin zijn PE-kunststof naalden die echt het reliëf van de naalden perfect nabootst. Dit maakt de kunstkerstboom niet van echt te onderscheiden. Zelfs wanneer u de boom van dichtbij bestudeert.

De luxe bomen van het LUXURY-assortiment, zijn verkrijgbaar vanaf € 99,- euro. Hiermee heeft u een boom in huis die niet van echt is de onderscheiden. De boom heeft een unieke, gelaagde vorm en is van onderen voller dan bovenin. De boom bestaat uit drie delen die gemakkelijk in elkaar geklikt kunnen worden.

Kijk voor het complete assortiment op Xmasdeco.nl.

Gerelateerde artikelen

Carport of garage laten bouwen?

Maak ook gebruik van Public Matters

Wat is crypto handel met cryptobots?