Add Link
Image default
Bedrijven

De go-to-gids voor cyclechic fietsen

De go-to-gids voor cyclechic fietsen

Fietsen in trendy alledaagse kledij wordt cyclechic of bikechic genoemd. Dit mode-begrip dat een populaire cultuur werd, omvat alles wat te maken heeft met fietsen en kleding. Cyclechic is een nieuwe term om het fiets fenomeen te beschrijven dat bestaat sinds de ontwikkeling van de fiets in de jaren tachtig, waarbij gewone burgers hun fiets gebruiken om van de ene locatie naar de andere te komen. Fietsen is de laatste tijd vooral populair bij dames. Het biedt vrouwen een vervoermiddel en kleding waarmee ze zich vrij op hun fiets kunnen bewegen. Cyclechic wordt geassocieerd met bijvoorbeeld vrouwen die op hun damesfiets 28 inch rijden in hun aantrekkelijke alledaagse kleding.

De perfecte stijlvolle kleding om te dragen tijdens het fietsen

Het lijkt misschien te moeilijk om te beslissen welke kleding je moet dragen tijdens het fietsen, vooral als je nieuw bent met deze activiteit en te dol bent op het dragen van rokken. Je kleding moet echter praktisch, maar ook stijlvol en gepast zijn, tenzij je bereid bent je veiligheid op het spel te zetten en kleding te dragen die je tijdens het fietsen onevenwichtig kan maken. Er is hier dus veel om over na te denken. Je wilt namelijk ook gezien worden door passerende voertuigen. Draag comfortabele stijlvolle schoenen en wees voorbereid op alle weersomstandigheden. Het dragen van iets waardoor je overmatig zweet, moet je ook vermijden. Maar het dragen van een weathergoods city backpack om praktisch t blijven is tegenwoordig redelijk haalbaar. Dus, wat zijn de moderichtlijnen voor cycle chics?

De ideale tas om mee te pronken tijdens het fietsen

Het is van cruciaal belang om dagelijkse benodigdheden zoals je laptop en portemonnee of misschien je lunch mee te nemen. Maar je favoriete werkhandtassen passen niet goed op een fiets, tenzij je een goede mand of container hebt om hem in te stoppen. Koop dus een goede rugzak met extra riemen over de borst en over de taille om ze op hun plaats te houden terwijl je trapt en balanceert op je fiets. Een rugzak is meestal de beste optie en het is de ideale manier om te pronken met je gevoel voor mode. De utilitaire look is een van de belangrijkste trends van het rugzakseizoen, zoals de kapten and son backpack. Je zult helemaal in de mode zijn als je een rugzak kiest die groot genoeg is voor al je bezittingen, aangezien veel van deze in aardetinten zijn en veel gespen hebben om je spullen veilig te houden. Er zijn tientallen keuzes als het gaat om gadget-specifieke rugzakken met waterdichte en goed zichtbare bekledingen. Sommige hebben zelfs reflecterende kenmerken terwijl ze nog steeds geschikt zijn voor kantoor.

Kies je schoenen verstandig

Laten we nog even iets verduidelijken. Hoge hakken zijn niet de meest comfortabele schoenen om mee te fietsen. Ervoor zorgen dat je schoenen geschikt zijn voor zowel op als naast de fiets, is praktischer. Pak gewoon een extra paar schoenen in om ze in te wisselen wanneer je op je bestemming aankomt. Trainers worden steeds meer geaccepteerd op werkplekken. Dus een smetteloos wit paar gymschoenen past precies in je werkomgeving. Je kunt ook je goede oude veterschoenen dragen die een beetje chiquer zijn als je werkplek strenger is. Zoek naar neutraal getinte paren met een rubberen zool die zowel stijlvol zijn als gemakkelijk om mee te fietsen.