Add Link
Image default
Groothandel

Etiketten op rol

Etiketten op rol

Etiketten op rol zijn ideaal om te gebruiken binnen uw bedrijf en worden vaak gebruikt door middel van een etikettendispensers. Dit scheelt u tijd bij het aanbrengen van de etiketten. Het is mogelijk om de etiketten op rol te laten bedrukken door Etikettenplaza of om de etiketten blanco te bestellen en zelf te bedrukken. De etiketten kunnen gebruikt worden als prijsetiket, adresetiket of product etiket. U kunt zelf bepalen waar u de etiketten voor gebruikt. 

Verschillende materialen en kleefkrachten

De etiketten worden geleverd in verschillende kleefkrachten en materialen en kunnen daardoor voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Als het gaat om het materiaal van de etiketten dan is er de keuze uit; thermisch, papier, pp/pe, transparant. Thermisch wil zeggen dat er geprint wordt zonder lint en bij papier wordt er wel geprint met lint. PP/PE houdt in dat de etiketten van kunststof materiaal zijn. Als laatste zijn er de transparante etiketten die gemaakt worden van doorzichtig materiaal. 

De kleefkracht van de etiketten op rol kunnen bestaan uit permanent, afneembaar en diepvries. De permanente etiketten zijn niet verwijderbaar en de afneembare etiketten zijn dit wel. De diepvries etiketten zijn geschikt voor de koel of diepvries en zullen dus niet loslaten waar gewone etiketten dit wel doen. 

Waarom Etikettenplaza

Door de jarenlange ervaring in de markt van etiketten, prijstangen en printers is het idee van Etikettenplaza ontstaan en uitgevoerd. Zo worden alleen de beste producten en merken van goede kwaliteit aangeboden bij Etikettenplaza. Persoonlijke benadering en flexibiliteit staat voorop bij Etikettenplaza en de medewerkers staan altijd klaar om te helpen bij vragen en het geven van meer informatie zodat altijd de juiste etiketten en benodigheden door u besteld worden. Bekijk de website voor een overzicht van alle producten in prijstangen, etiketten, etiketten printers, etiketten dispensers, volgnummersystemen en nog meer producten. 

https://etikettenplaza.nl/etiketten-op-rol/