Add Link
Image default
Aanbiedingen

Zo zet jij je eigen sieraden shop op

Droomde jij altijd al van je eigen sieradenwinkeltje? En heb jij zin om anderen te verblijden met jouw creaties? Wacht dan niet lekker en ga aan de slag met je eigen sieraden shop! Met deze tips loopt jouw online sieraden winkel binnen no time als een tierelier. 

Wat maakt jou uniek?
Er zijn heel veel mogelijkheden op het internet. Daarom spreekt men bij winkels tegenwoordig van USP’s: Unique Selling Points. Jouw sieraden winkel moet iets te bieden hebben wat andere winkels niet kunnen geven. Wat maakt jouw sieraden webshop nou net specialer dan alle andere online shops? Ben jij misschien nog duurzamer ingesteld? Of is jouw gevoel voor stijl en kleur niet te evenaren? Bedenk van tevoren wat het meest unieke aan jouw sieraden is en breng dit duidelijk naar voren op je website.

Maak een goede website
Dat brengt ons meteen bij punt 2: een heldere website! Als een klant de sieraden op jouw website bekijkt en niet binnen een paar seconden kan zien wat er verkocht wordt, zal diegene zonder twijfel doorklikken naar een andere site. Een bezoeker moet binnen een handomdraai kunnen zien wat er te koop is. Ben je zelf goed in het bouwen van websites? Top! Is dat toch niet een van je sterke punten? Huur dan een professionele websitebouwer in. Mocht je budget daarvoor niet toereikend zijn, lees je dan goed in en probeer je te ontwikkelen in het bouwen van websites. Op die manier kun je in ieder geval een deel van je website zelf opzetten. Voor het ingewikkelde deel, de bestel pagina, is het alsnog prettig om iemand in te huren. Dit moet namelijk piekfijn in orde zijn. 

Kwalitatieve foto’s
Je klanten moeten heel goed kunnen zien wat voor product ze aanschaffen. Daarnaast verdienen jouw creaties goede representatie. Zorg er daarom voor dat je goede foto’s van de sieraden online zet. Je kunt zelf met een camera aan de slag gaan maar je kunt ook hier voor professioneel maatwerk gaan. Uiteindelijk levert het tweede toch vaak de beste resultaten op.

Zorg voor betrouwbare verzending
Bij een webshop gaat alles uiteraard via de digitale weg: bestellingen worden online geplaatst. Vervolgens verzend je de bestelling met de post. Jouw mooie sieraden moeten volledig intact bij je klanten aankomen. Het is dan ook van groot belang dat jouw pakketten op een betrouwbare manier verzonden worden. Er moet onderweg niets mis kunnen gaan met jouw pakketjes waardoor de kwetsbare items schade op zouden kunnen lopen. Maak daarom gebruik van luchtkussen enveloppen. In deze enveloppen wordt de inhoud veilig gehouden door de beschermende luchtlaag.   

Op deze manier zet jij jouw sieraden goed in de markt.

 

https://blokpackaging.com/