Add Link
Image default
Aanbiedingen

Overtollig vuil van je huid af reinigen

Je lichaam is letterlijk jouw motor. Als er een onderdeel uitvalt dan heb je daar last van, dit kan in kleine mate zijn maar ook veel groter. Daarom is het belangrijk om goed voor je lichaam te blijven zorgen, dit kan aan de hand van voeding maar ook producten voor je lichaam en huid. Je huid is namelijk zeer kwetsbaar en mag zeker niet overgeslagen worden tijdens de reiniging. Er zit namelijk meer vuil op je gezicht dan je denkt, zelfs als je geen make-up hebt op gehad. Wil je meer weten over het goed reinigen van je gezicht? Lees dan snel door! Wij vertellen hier namelijk meer over.

Producten die hoog op ons lijstje staan

Fijne producten is iets waar we allemaal naar op zoek zijn, want je huid verzorgen is zeer gemakkelijk aan de hand van fijne producten. Het enige wat je nodig hebt is een reiniger en dag- en nachtcrème. Het is zeer belangrijk om je huid twee keer per dag te reinigen met producten die geschikt zijn voor jouw huid. Het is mogelijk om in de ochtend en de avond dezelfde producten te gebruiken. Maar het kan ook zijn dat je in de avond een iets agressievere cleanser nodig hebt dan in de ochtend. Bij Quality Wellness Resorts is het mogelijk om gezichtsproducten van BABOR aan te schaffen. Deze producten zijn geschikt voor iedere huidtype. En als je huid nog iets meer nodig heeft, omdat die bijvoorbeeld acne heeft dan is het mogelijk om een peeling aan te schaffen. 

Meer informatie nodig?

Nu de huid goed schoon en gereinigd is, is het zeer belangrijk om de huid zo goed mogelijk in balans te houden. Je hebt nu de barrière van de huid kwetsbaar gemaakt en het is dan ook weer de bedoeling dat de barrière sterk blijft. Dit doe je aan de hand van een serum en dag- of nachtcrème. Daarnaast is het zeer belangrijk om elke ochtend zonnebrandcrème op te smeren! De BABOR producten zijn de te vinden op de website van Quality Wellnessresorts. Wil je meer weten over deze producten? Neem dan gerust een kijkje op de website.

 

https://www.qualitywellnessresorts.nl/