Add Link
Image default
Aanbiedingen

Onafhankelijk letselschade hulp van Deventer tot Zwolle

Juridische hulp bij letselschade van Deventer tot Zwolle

Een ongeluk zit een klein hoekje is de gezegde. En helaas is dat ook vaak het geval. Bij Schallenberg Letselschade zien we maar al te vaak nare ongevallen gebeuren die lichamelijke, emotionele en financiële gevolgen voor onze cliënten. In het geval van een ongeval met letselschade als gevolg, kunt u de andere partij aansprakelijk stellen zodat u recht krijgt op schadevergoeding. Schallenberg Letselschade doet dit ook in Deventer en Zwolle!

Schakel een ervaren jurist in voor hulp

Zelf een juridisch proces doorlopen is nogal complex. Vaak heeft u zelf er helemaal geen verstand van of de juiste kennis om de ander partij aansprakelijk te stellen, laat staan een schade vergoeding te innen. Het is daarom verstandig om tijdig de letselschade jurist van Schallenberg Letselschade in te schakelen. Wij zijn actief in de gehele provincie Overijssel, van Enschede tot aan Deventer en Zwolle. Schallenberg Letselschade helpt u graag en vaak kan het zelfs kosteloos!

Waarom gebruik maken van onze dienstverlening:

  • Wij bieden gratis hulp bij letselschade
  • Wij reageren snel en adequaat
  • We zijn werkzaam in heel Nederland
  • Ervaren letselschadejurist met meer dan 10 jaar ervaring
  • Online bereikbaar via whatsapp en via de chat op onze website
  • Ingeschreven in het register als kandidaat register-expert NIVRE.

Het ontvangen van smartengeld na een ongeval

Bij het indienen van een letselschadeclaim kunnen we verder gaan dan alleen de materiële schade van kosten en misgelopen opbrengsten, We zullen ook procederen voor immateriële schade. Denk hierbij aan door letsel veroorzaakte pijn, onzekerheid, verdriet en gemis. Smartengeld is onderdeel van de totale schadeclaim. Benieuwd of u hier aanspraak op maakt? Maak dan een afspraak via 053-8900945

Letsel opgelopen tijdens het werk

Indien u schade oploopt op het werk, dan is uw werkgever hier aansprakelijk voor. Wel kan het team van Schallenberg Letselschade u ondersteunen de schadeposten te inventariseren zodat uw vergoeding wel volledig is en klopt. Vaak zien we dat in dit soort situaties arbeidsrelaties tussen werkgever en werknemer verstoord kunnen raken. Onze intentie is altijd om deze relatie gezond in stand te houden en te streven naar een oplossing die voor beide partijen wenselijk is. Niemand zit te wachten op een jarenlange juridische strijd.

Letselschade claimen bij medische missers

Medische missers gebeuren vaker dan men verwacht. In 2018 heeft dit in Oost-Nederland geleid tot 17 ziekenhuisdoden. (bron: destentor.nl/zwolle/medische-fouten-leidden-vorig-jaar-tot-17-ziekenhuisdoden-in-oost-nederland-zorgwekkend~a6982b25/) Een medische fout is wanneer een arts of ander medisch specialist verwijtbaar en onzorgvuldig heeft gehandeld, waardoor letselschade is ontstaan. Heeft u bijvoorbeeld letsel overgehouden door een medische behandeling? Dan kunt u deze hiervoor aansprakelijk stellen en letselschade claimen. Bij Schallenberg Letselschade hebben we ervaring met medische claims. Het is verplicht om een onafhankelijk medisch adviseur in te schakelen in dit soort situaties. De eerste kosten moet u zelf betalen, maar bij gelijk worden deze kosten aan u terug vergoed.

Letselschade jurist voor Zwolle en Deventer

Kortom, heeft u een ongeval (privé of tijdens het werk) gehad of bent u slachtoffer van een medische blunder? Schakel onze juristen in en wij helpen graag verder. Door een letselschade jurist in Zwolle in te schakelen maakt u meer kans dat uw schade wordt vergoed. Wacht niet langer en maak vandaag nog een afspraak.

https://schallenberg-letselschade.nl/