Add Link
Image default
Aanbiedingen

Kun je zomers maar moeilijk in slaap komen? Probeer dit eens!

Kun je zomers maar moeilijk in slaap komen? Probeer dit eens!

Kun jij zomers ook maar moeilijk in slaap komen ‘s avonds? Loop je iedere avond weer tegen precies hetzelfde probleem aan? Merk je dat dit alles invloed heeft op jouw energieniveau en humeur? En zou je dus graag een oplossing willen vinden voor jouw slaapprobleem? Probeer dan eens onderstaande drie tips uit. Met een mobiele airco, 100% verduisterende gordijnen en hoeslakens en dekbedovertrekken van natuurlijke materialen ben ook jij waarschijnlijk binnen mum van tijd vertrokken richting dromenland!

 

Met een mobiele airco houdt je het ook zomers aangenaam

Vooral tijdens de hete zomermaanden hebben veel mensen moeite met inslapen. In een gemiddelde slaapkamer kan het dan al gauw ruim 22 graden of meer worden terwijl de meest optimale slaapkamertemperatuur rond de 18 graden ligt. Een mobiele airco kan dan uitkomst bieden. Hiermee heb je jouw slaapkamer binnen mum van tijd weer op een aangename temperatuur. Houd er wel rekening mee dat je een airco aanschaft die weinig geluid produceert. Gelukkig zijn er vandaag de dag ook zeer stille mobiele airco’s te koop die speciaal geschikt zijn voor op de slaapkamer.

 

Hang 100% verduisterende gordijnen op

Heb jij momenteel nog gordijnen of andere soorten bekleding voor de ramen hangen die veel licht doorlaten? Hang dan eens 100% verduisterende gordijnen op. Deze gordijnen laten gegarandeerd geen enkel licht door, zelfs niet tijdens de zomermaanden wanneer het ’s avonds nog lang licht is buiten. Let er echter wel op dat op het label staat “100 procent verduisterend”. Gordijnen willen namelijk ook wel eens als “verduisterend” worden verkocht wanneer ze slechts 80 of 90 procent van het licht tegenhouden. Dit is natuurlijk ook al een hele vooruitgang, maar wanneer je het echt goed wilt doen kies je het liefst voor gordijnen die al het licht tegenhouden.

 

Vervang die synthetische hoeslakens en dekbedovertrekken

Synthetische hoeslakens en dekbedovertrekken kunnen erg onbehaaglijk aanvoelen, vooral tijdens de hete zomermaanden wanneer je toch wat meer zweet ’s nachts. Hoeslakens en dekbedovertrekken gemaakt van natuurlijke materialen zoals katoen, te koop bij Cinderella, ademen een stuk beter en nemen bovendien vocht op. Zo lig je veel behaaglijker en hoef je niet lang schaapjes te tellen!

 

https://www.cinderella.nl/