Add Link
Image default
Aanbiedingen

Hoe maak je je terras echt gezellig?

Een gezellig terras is natuurlijk heerlijk, zeker wanneer de dagen langer en warmer worden. Lekker in de tuin genieten van een drankje of een gezellige avond met vrienden is dan heel fijn. Maar hoe maak je jouw terras nou echt gezellig? Met deze tips wordt dan voor een eitje!

Een ontspannen sfeer met een hangmat

Een hangmat is sowieso natuurlijk heerlijk om lekker in te gaan liggen. Daarnaast voegt het meteen een relaxte sfeer toe aan je terras. Je hebt er ook niet veel voor nodig, alleen maar een punt om de hangmat aan te bevestigen. Dit kan aan een boom of aan bijvoorbeeld de overkapping. Maak het helemaal af met decoratie zoals een kussentje en je combineert het aangename met sfeer. 

Zorg voor een goede parasol

In de zon zitten klinkt altijd wel leuk, maar niet iedereen houdt dat lang vol en verstandig is het ook niet altijd. Een goede parasol is daarom een fijne toevoeging aan je terras. Je vindt ze in allerlei soorten en maten. Voor ieder wat wils! 

Maak het terras af met planten

Een terras zonder planten is ook maar saai. Je hebt planten in allerlei soorten en maten,en allemaal geven ze jouw terras een stuk meer sfeer. Er zijn ook genoeg planten die amper onderhoud vragen, dus daar hoef je het ook niet voor te laten!

Maak een relaxhoekje

Het inrichten van een zithoekje is de beste en tegelijkertijd makkelijkste manier om van je terras een sfeervolle plek te maken. Je kunt bijvoorbeeld een fijn bankstel neerzetten en er wat fijne kussens op neerleggen, zodat je lekker kunt relaxen.

Denk aan de verlichting

Met goede verlichting maak je jouw terras helemaal klaar voor lange zomeravonden. Dit kan zijn door een aantal mooie lampen, door fakkels of door sfeervolle kaarsen. Net wat jij wil!

Lekker lang buiten zitten met een open haard of vuurkorf

Wij hebben het nadeel dat het later op de avond vaak koeler wordt, zelfs op de warmste zomeravonden. Het is dan zonde om niet meer buiten te gaan zitten, en gelukkig hoeft dat ook helemaal niet. Met een vuurkorf of een open haard kun je lekker warm buiten blijven zitten en voeg je nog extra sfeer toe ook. Ideaal natuurlijk. Een cortenstaal buitenkachel is een van de vele mooie opties!

 

https://www.kaggels.nl/