Add Link
Image default
Aanbiedingen

Logische vervolg na corona: Thuiswerken in de zorg

De toekomst van huisartsenzorg

Huisartsen in Nederland staan onder grote druk. De meerderheid van de huisartsen in Nederland ervaart een te hoge werkdruk. De hoeveelheid zorg die bij een huisartsenpraktijk en huisartsenpost terecht komt neemt alleen maar toe. Daarnaast hebben patiënten tegenwoordig ook steeds hogere verwachtingen. De kwaliteit van de huisartsenzorg komt hiermee in gevaar. Dus moeten we ons afvragen: Hoe kunnen we goede zorg vandaag én in de toekomst veilig stellen?

Snellere communicatie in de zorg is nodig

In deze snel veranderende tijden verlangen we steeds meer 24/7 vervulling van onze behoefte. Of dat nu online aankopen zijn, onze boodschappen of een dienstverlening. We eisen het steeds sneller en direct, maar ook dat makkelijker kan. Dit geldt ook voor de zorg. Snellere communicatie zoals we dat gewend zijn uit het bedrijfsleven, verlangen ook steeds vaker van onze huisarts, tandarts of andere zorgspecialist.

Om beter in te kunnen spelen in deze veranderingen biedt Vcare ( voorheen Vtel telecom ) speciale communicatie oplossingen voor de zorg, die zorg makkelijker en bereikbaarder maken voor zorgverlener en zorgvrager. Deze oplossingen heeft Vcare ondergebracht in diverse sofware applicaties die schaalbaar en direct inzetbaar zijn vanuit het eigen PIM ( persoonlijke informatie dashboard ) van Vcare. Een uniek concept waardoor Vcare marktleider is in Nederland voor huisartsenposten in Nederland als het gaat om telefonie.

“Innovaties nodig om in de toekomst zorg te kunnen blijven verlenen”

Wat is Vcare connect?

Vcare connect is een uniek geïntegreerd platform van waaruit betrouwbaar en veilige communicatie mogelijkheid mogelijk is. Door interne kennis, samenwerkingen en handige integraties met externe partners ( netleveranciers en informatie systemen ) vormt ons systeem een spin in het web voor alle communicatieoplossingen. De peilers van Vcare zijn niet voor niets;

  • Integriteit: vertrouwen is alles zowel met klanten en collega’s. Wij werken transparant en geven altijd eerlijk antwoordt op vragen van onze klanten
  • Veiligheid: wij doen geen concessies als het gaat om veilige communicatie dat betrouwbaar is. Dankzij ons eigen veilig afgeschermde communicatieplatform gaat data niet over de traditionele kanalen. Hierdoor voldoen wij aan ISO 27001 en NEN7510.
  • Bekwaamheid: we zijn erg goed in ons vak en blijven ontwikkelen met nieuwe innovatie oplossingen. Door regelmatig feedback te vragen van onze gebruikers, ontwikkelen we weer nieuwe applicaties met nieuwe functies die het makkelijker maken zodat gebruikers bijvoorbeeld hun Huisartsen Informatie Systeem (HIS) efficiënter kunnen gebruiken.

http://www.youtube.com/watch?v=ObxGXTpn1Xs

Voor wie is Vcare geschikt?

Professioneel communiceren in de zorg dankzij de applicaties en oplossingen van Vcare. Toch zijn onze oplossingen niet alleen bestemd voor de zorg, ze zijn namelijk ook uitstekend geschikt voor het MKB. Om het duidelijk te maken, hierbij de diverse branches waarvoor het vcare platform geschikt is.

  • Dagzorg: Oplossingen voor huisartsenpraktijken, gezondheidscentra, apotheken en 1e-lijnsdagzorg. Organisaties waarbij bereikbaarheid en de online operator de #1 prioriteit is.
  • ANW zorg: Vooral huisartsenposten en dienstapotheken waarbij het van belang is dat patiënten u snel kunnen bereiken, ook in de eventuele avonden of zelfs ’s nachts.
  • Langdurig zorg: Verpleeg- en thuiszorgorganisaties hebben baat bij één integrale communicatie oplossing, onafhankelijk van waar u zich bevindt. Zo kunt
  • Zorggroepen: Dit zijn samenwerkende organisaties waarbij de communicatie tussen onderlinge specialisaties van belang is. Denk aan grote ziekenhuizen met veel soorten specialisaties.
  • Zakelijk: Bedrijven van klein tot MKB hebben ook baat bij het communicatieplatform van Vcare. Onze oplossingen voldoen aan de strenge standaarden en eisen t.a.v. de zorgmarkt. Als bedrijf profiteert u dus van deze hoge kwaliteit.

Thuiswerken in de zorg is de toekomst

Door corona is het ook pijnlijk duidelijk geworden dat ons tradiotioneel zorgsysteem toe is aan vernieuwding. Vooral voor zorg wat op regelmatige basis terugkomt, zoals controles , is de noodzaak voor digitale zorg groot. Dit neemt namelijk veel werk uit handen en scheelt ontzettend veel tijd. Ook voor zorgmedewerkers kan er voldoende veranderen. Zo kan thuiswerken in de zorg prima gestimuleerd worden dankzij het veilige cloud platform van Vcare. Dit maakt het mogelijk om altijd op afstand te werken. Telefonie verkeer kan automatisch herleid worden via VoiP en is de medewerker ook niet gebonden aan een vaste lijn of werkplek.

 

X

https://www.vcareconnect.nl