Add Link
Image default
Zakelijke dienstverlening

Vloeibare afvoerreiniger is misschien niet wat u zoekt

Vloeibare afvoerreiniger is misschien niet wat u zoekt

03-05-2022

Het idee van een vloeibare afvoerreiniger is verleidelijk. Het feit is dat deze producten meer kwaad dan goed kunnen doen. U giet vloeibare gel in uw afvoer om te verwijderen wat uw waterafvoer vertraagt. Feit is dat deze vloeibare afvoerreinigers meer kwaad dan goed kunnen doen, naast dat ze zeer giftig en onnodig zijn.

Niet betrouwbaar

Vloeibare afvoerreiniger kan water sneller laten weglopen door een verstopping los te maken. Niet alle blokkades zijn echter hetzelfde. Vloeibare afvoerreiniger verhelpt geen vaste verstopping, een gebroken leiding of een sanitair probleem. Het is belangrijk om zeker te zijn van de situatie waarmee u te maken heeft.

Bevatten gifstoffen

De chemicaliën die op de achterkant van een fles met vloeibare ontstopper staan, zijn schadelijk en giftig. Bij het lezen van het ingrediëntenlabel, denk je twee keer na over het gebruik van deze chemicaliën die in je huis worden vermeld. Het is heel goed mogelijk dat de dampen van deze chemicaliën via de leidingen terugkomen in uw badkamer of keuken en mogelijk schade toebrengen aan uw gezin. Dit lijkt het risico nauwelijks waard.

Schadelijk voor leidingen

Ze zijn niet alleen schadelijk voor uw gezin, maar ook voor uw sanitair. Leidingen kunnen worden afgebroken met behulp van vloeibare afvoerreinigers, omdat deze zoutzuur bevatten. Het afbreken van leidingen hierdoor kan een leidingbreuk veroorzaken. Afbrekende leidingen kunnen ook verontreiniging van waterbronnen veroorzaken.

Wat te doen in plaats daarvan?

Alternatieven voor vloeibare afvoerreinigers zijn gemakkelijk te vinden. Een zuiger of een eenvoudige mix van zuiveringszout en azijn kan de verstopping verhelpen die u wilt verhelpen. Buiten dat, zou het in uw belang zijn om Wc ontstoppen amsterdam te bellen en een veel groter probleem te vermijden dan het probleem dat u nu misschien heeft. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor al uw loodgieters klussen. – Wc ontstoppen Amsterdam

https://wcontstoppenamsterdam.nl/