Add Link
Image default
Auto’s en Motoren

zorgeloze ervaring voor het bestellen

Volvo Cars heeft een strategisch minderheidsbelang genomen in carwow, een toonaangevende online marktplaats voor het kopen en verkopen van auto’s, via het Volvo Cars Tech Fund, zijn durfkapitaaltak.

Als toonaangevend platform in Europa voor het kopen van nieuwe auto’s en het helpen van consumenten om hun huidige auto online te verkopen, heeft carwow de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt en is het nu een van de marktleiders in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Spanje voor de online verkoop van nieuwe auto’s.

Dankzij de investering zal Volvo Cars waardevolle inzichten verwerven op gebieden zoals onlineverkoop, klantenwerving en contentcreatie, wat de verschuiving naar online en directe klantenrelaties zal bevorderen.

De focus van de onderneming op online verkoop en directe klantrelaties omvat het creëren van een eenvoudige en zorgeloze ervaring voor het bestellen van Volvo-producten en -diensten, met transparante prijzen en productinformatie, evenals duidelijkheid over levertijden via de online winkel op volvocars.com.

Premium Private Lease Merken

Private Lease is een abonnementsvorm met een vast maandtarief, all-in. Hiermee rijdt u, zonder omkijken, in een gloednieuwe auto. En mocht u dan onverhoopt toch pech krijgen, dan kunt u rekenen op pechhulp.

De kosten voor brandstof, parkeren, wassen van het voertuig, bekeuringen en tolgelden komen voor eigen rekening. Daarnaast zijn er een aantal aanvullende diensten die niet standaard bij de prijs zijn inbegrepen, maar die wel aangeschaft kunnen worden. Bijvoorbeeld winterbanden. Indien gewenst, dan zijn deze op te nemen in de leaseovereenkomst. Via Private Lease rijdt u veilig, verantwoord en vertrouwd in een nieuwe auto. Met eerlijke voorwaarden en een bescherming tegen te hoge financiële lasten.

Populaire premium merken om te leasen:

Allemaal merken die door de hoge kwaliteit niet goedkoop zijn om te kopen. Dat geldt niet alleen voor een nieuwe, ook een occasion kan nog stevig aan de prijs zijn. Leaseauto.nl heeft van alle merken verschillende scherp geprijsde modellen in de aanbieding om te privé te leasen.

Bij het BKR worden alle particuliere kredieten hoger dan € 250,- en met een minimale looptijd van één maand geregistreerd. Ondanks dat een Private Lease overeenkomst geen krediet is, wordt ook een Private Lease product geregistreerd bij het BKR onder een aangepaste code. De Private Lease overeenkomst wordt geregistreerd in het CKI-register (Centraal Krediet Informatiesysteem) van het BKR te Tiel.