Add Link
Image default
Zakelijke dienstverlening

Incassobureau inschakelen

Klik hier voor de website van Incasso Advocaten. Dat zag ik staan op een forum website over het niet ontvangen van het geld van debiteuren. Ik heb namelijk last van een aantal debiteuren die mijn facturen niet betalen. Zo gebeurde dit laatst ook weer. Een debiteur had bij mij een paar dozen vol met schoenen gekocht voor in zijn winkeltje. Hij wilde het graag met spoed ontvangen want hij was bijna door zijn gehele assortiment heen zij hij. Ik ging er dus vanuit dat het wel goed ging met zijn onderneming. Ik zette alles op alles om zijn bestelling te kunnen leveren en dat lukte ook. Ik bezorgde de bestelling ruim op tijd bij hem af en gaf hem de factuur mee. Hij beloofde mij zodoende dat hij dit zo snel mogelijk zou betalen, maar niet dus! Lees in deze blog wat ik voor stappen heb ondernomen met het incassobureau.

Incassobureau zoeken

Ik ben dus opzoek gegaan naar een incassobureau in de buurt van Veenendaal. Met als wens dat deze mij niet al te veel zou gaan kosten. Ik besloot een berichtje te plaatsen op een forum, en al snel kreeg ik een aantal reacties. In één van de reacties stond een link naar een incassobureau in Veenendaal, welke jou zaak aanvecht,  zonder dat het mij geld zou kosten. Precies wat is zocht! Toen ik de website van incassobureau Incasso Advocaten tegenkwam en bekeek was het goed. Op de website las ik veel informatie. En ook dat iik recht heb op mijn geld en dat het inschakelen van een incassobureau mij daardoor niks zal kosten. Want wanneer ik de eventuele rechtszaak win, gaan de kosten naar mijn debiteur.

Zoek jij ook een incassobureau in Veenendaal, welke jou zaak aanvecht tegen een tarief van wel €0,-? Dan is Incassobureau Incasso Advocaten zeker een aanrader voor jou!