Add Link
Image default
Zakelijke dienstverlening

Hoe moet u een afvoerslang gebruiken?

Duw de afvoerslang naar beneden: Blijf de afvoerslang in de afvoerpijp duwen om de verstopping te bereiken en wacht tot je weerstand voelt.

Grijpkracht en duw het slanghandvat: Houd je grijpkracht terwijl je druk uitoefent op het handvat van de afvoerslang om het rond de strakke bocht in de sifon onder de gootsteen te laten buigen. Door de bocht te volgen, zou de slang er gemakkelijk doorheen duwen en de klomp bereiken.

Blijf de slang draaien: Blijf de hendel met de klok mee draaien om de verstopping weg te slijpen totdat je voelt dat deze vrijkomt in de pijp. De rotatie helpt de punt van de slang om de klomp aan te raken en om te hakken. Door de roterende actie kan de punt van slang zich vastklampen aan de klomp of deze hakken. Als de klomp moeilijk te verwijderen is, zal de slangenkop het stevige klompmateriaal verstrengelen.

Draai de slang terug: Als je merkt dat de afvoerslang moeilijk door de klomp kan worden geduwd, draai hem dan tegen de klok in terug en laat hem eruit springen.

Spoel de gootsteenafvoer door: De volgende stap is om het water een paar minuten met volle kracht door de afvoer te laten lopen. Het zal de afvoer helpen om de verstopping op te lossen. Het zal de afvoer helpen om de verstopping op te lossen en zal het gemakkelijker maken om het bij de volgende poging schoon te maken. Zorg ervoor dat de klomp goed uit de afvoer wordt weggespoeld. Reinig de grondboor en slang de afvoer opnieuw. Als de afvoer nog steeds verstopt is, probeer dan de grondboor schoon te maken en volg de methode opnieuw.

Dingen om te overwegen om afvoerverstoppingen te voorkomen Om ongewenste verstoppingen in uw riolering in huis te voorkomen, kunt u rekening houden met onderstaande punten.

Gebruik een gootsteenzeef: Een gootsteenzeef kan verstoppingen helpen voorkomen die worden veroorzaakt door het vallen van afval, voedsel verspilling en voorwerpen in de afvoerleiding. Kijk tijdens het doorspoelen van het toilet: kijk wat u doorspoelt in de badkamertoiletten. Uw badkamerafvoer kan ook verstopt raken door wegwerpdoekjes en volumineus materiaal. Gooi, vuilnis in de vuilnisbak: met sommige van onze materialen voor dagelijks gebruik kunnen de afvoer en gootsteen in huis ook verstopt raken. De meest voorkomende zaken zijn voeding en producten voor de persoonlijke verzorging. Houd etenswaren, koffiedik en vet altijd uit de buurt van de keuken. Gooi de lege of gebruikte materialen altijd in de prullenbak. – Wc verstopt Amsterdam –

 

https://wcverstoptamsterdam.nl/