Add Link
Image default
Zakelijk

Het uitbesteden van werkzaamheden

Het runnen van een bedrijf is lastig. Geen ondernemer zal dit ontkennen. Het geeft een ontzettend voldaan gevoel om te doen wat je leuk vindt. Toch zijn er keuzes die gemaakt moeten worden en kan je het helaas niet iedereen de juiste uitkomt garanderen. Er zijn ook altijd werkzaamheden die je niet leuk vindt, maar dit hoort er ook bij. Voor veel ondernemers die hun passie uitvoeren hoort de boekhouding ook bij deze werkzaamheden. De Nederlandse overheid heeft veel wetten en regels en dit kan voor veel administratief werk zorgen. Je moet naast de regels vanuit de overheid en voor zorgen dat je op tijd uitbetaald en of er genoeg wordt uitbetaald. Maar ook vakantieregelingen, verlof en ziekte dagen zijn factoren die ingecalculeerd moeten worden. Dit is niet waarvoor de meeste mensen ondernemer worden, maar het hoort er wel bij.

Veel mensen vinden het bijhouden van de administratie lastig en dit is een probleem. De belastingdienst accepteert namelijk geen fouten en rekent hoge boetes voor fouten in de administratie. Om deze reden is het goed om dit uit te besteden. Door het uit te besteden heb je iemand tot je beschikking die over de meeste actuele kennis en expertise. Dit zorgt ervoor dat jij als werkgever minder druk op je schouders hebt. Hiernaast neemt dit ook druk af van de werknemers. Dit resulteert in stijgende productiviteit en creativiteit. De werknemers hebben minder zorgen en kunnen zich weer bezighouden met dat waarvoor je ze aangenomen hebt. Het werven van klanten, onderhouden van klantrelaties en het onderhouden van leveranciersrelaties.

Voorbeelden van werkzaamheden die je kan uitbesteden is de loonberekening. Door de salarisberekening uit te besteden het personeel hoeft zich er niet alleen niet meer druk over te maken. Ze zullen ook tevreden zijn omdat het loon goed en netjes uitbetaald wordt. Dit is van cruciaal belang voor tevreden personeel. Dit is eenmaal waarvoor zij uit hun bed komen ’s ochtends.  

http://www.cbbs.nl/