Add Link
Image default
Winkelen

Telefoon reparatie in Utrecht GSM Reparatie Centrum

De mobiele telefoon en tablet zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons leven. Gaat deze om één of andere reden stuk dan kan dit een grote weerslag hebben op tal van zaken. Hebt u een telefoon reparatie nodig in Utrecht Kom dan gerust bji ons langs.

Detectie van het probleem

U kan bij ons voor allerhande telefoon reparaties in Utrecht. Van diverse merken terecht gaande van batterijproblemen, een kapot scherm, een defecte oplaadfunctie, waterschade en dergelijke meer. 
Is de oorzaak van het probleem niet meteen duidelijk dan gaan onze medewerkers hiernaar op zoek. Na een grondige analyse van het toestel streven zij ernaar een reparatie uit te voeren die het toestel terug naar zijn originele functioneren brengt. U merkt dus niet meer dat er een defect geweest is en uw toestel werkt terug perfect. 
Is er geen herstelling mogelijk dan delen wij u dat ook eerlijk mee, wij gaan geen reparaties uitvoeren waarvan we weten dat die het probleem niet of niet volledig zullen oplossen. 

Klantentevredenheid 

Wij werken in alle openheid en transparantie. Na controle van uw toestel krijgt u een heldere en duidelijke uiteenzetting. We delen u de mogelijkheden mee en overlopen met u de kostprijs. Beslist u de reparatie te laten uitvoeren bij ons dan garanderen wij u de prijs die we hebben voorgesteld, dus geen verborgen kosten of extra’s. Wij voeren ook geen enkele handeling uit zonder uw toestemming en in geval van een grote kost gaan wij met u de alternatieven overlopen. 
Al onze medewerkers werden zorgvuldig geselecteerd en worden permanent bijgeschoold om zich verder te bekwamen zowel in de nieuwste toestellen als in de nieuwste reparatietechnieken en middelen. 

Garantiebeleid

Omdat kwalitatieve dienstverlening voor ons voorop staat bieden wij u een 12-maanden garantie aan. Deze geldt uiteraard enkel bij door ons uitgevoerde reparaties en bij normaal gebruik van het toestel. Omdat uw tevredenheid voor ons belangrijk is bieden wij deze service aan zodat u telkens verzekerd bent van een optimale dienstverlening. Het enige wat u hiervoor hoeft te bon is de reparatiebon goed bewaren en meebrengen mochten er zich toch nog problemen met uw toestel voordoen. 

Komt u gerust met uw toestel bij GSM Reparatie Centrum in Utrecht langs en we bekijken samen wat we voor u kunnen doen. Wij geven u in alle openheid een eerlijk advies en reiken u de oplossingen voor een perfect werkend toestel aan.

https://www.gsmreparatiecentrum.nl/telefoon-reparatie-utrecht/