Add Link
Image default
Vervoer en transport

Waarom kiezen voor Surlogic als E-fulfulment partner

Surlogic, uw e-fulfulment partner, weet dat het hebben van een webwinkel geen overbodige luxe meer is.
Het doet er daarbij niet aantoe of u zich richt op het verkopen van uw knutselwerkjes of dat u een bedrijf heeft dat gespecialiseerd is in de verkoop van merkkleding of speelgoed; door een webshop of het laten integreren van e-commerce mogelijkheden op uw website, kunt u uw assortiment bij een breder publiek onder de aandacht brengen. Dit helpt u om sneller naamsbekendheid te verwerven, met de stijging van uw omzet als resultaat.

Zes redenen waarom Surlogic uw beste E-fulfilment partner is

Doordat uw aanbod met een webwinkel 1x 24 uur beschikbaar is, kan het hebben van een webshop uw klantenbestand helpen groeien. De aandacht en loyaliteit van uw klanten, bouwt u door de jaren heen op door diverse aanbiedingen en een goeie marketingstrategie. Meer (al dan niet) terugkerende klanten betekent ook dat u constant bestellingen te verwerken krijgt. Opzicht is dat een positieve ontwikkeling, maar:

 • u kunt dan tijd te kort komen om uw website te onderhouden,
 • in piek periodes (feest- en gedenkdagen) kunt u de afhandeling van de bestellingen misschien niet aan ,
 • indien u ook nog een fysieke winkel runt, bent u op den duur misschien wel geneigd die te verwaarlozen 
 • als u ook zelf voor de distributie van de bestellingen zorgdraagt, bestaat de mogelijkheid dat u uit vermoeidheid, fouten maakt en ,
 • u kunt het overzicht van uw voorraad kwijt raken, waardoor u misschien een belangrijke order misloopt.

Gelukkig zijn er thans E-fulfilment bedrijven zoals Surlogic aan wie u de belangrijkste logistieke taken van uw webshop en of e-commerce website optie, kan overdragen. Het betreft bedrijven die het tot hun missie gemaakt hebben de bij u via het internet binnen gekomen bestellingen, zo goed, vlot en efficiënt mogelijk af te handelen. Surlogic is zo een bedrijf. In dit artikel vertellen wij u om die reden, waarom Surlogic momenteel uw beste E-fulfilment partner is.

Surlogic uw beste E – Fulfilment partner

Surlogic is een in Best, Nederland gevestigd bedrijf. Door dit feit zijn wij bekend met de Nederlandse consument en hun voorkeuren als het op het ontvangen van hun online bestelde goederen, gaat. Om deze redenen streeft Surlogic er naar om elke bij u binnen gekomen order, binnen 1 x 24 uur af te handelen. Daarbij kunt u erop vertrouwen dat uw product op de juiste manier verpakt en getransporteerd wordt. Hieronder 6 redenen waarom Surlogic uw beste E-fulfilment partner is;

Expert op logistiek gebied

Surlogic houdt zich niet vandaag bezig met logistieke werkzaamheden. Door de jaren heen hebben wij ons laten gelden in deze branche, waarbij een betrokken, betrouwbare werkwijze in combinatie met het zoeken naar op maat gesneden oplossingen, ons handelsmerk geworden is. Ondanks onze track record blijven wij ons scholen, zodat wij kunnen inspelen op de nieuwste ontwikkelingen op logistiek gebied.

Moderne opslagplaats

Indien u voor Surlogic als E-fulfilment partner kiest, kunt u ervan overtuigt zijn dat uw goederen veilig en op de juiste manier in ons pakhuis worden opgeslagen. Dit geeft u de zekerheid dat uw klanten het product krijgen in de staat waarin wij het van u ontvangen. Op deze manier is het uitgesloten dat zij hun aankopen zullen willen retourneren, omdat het niet aan hun verwachtingen voldoet. Wat u in uw webwinkel ter verkoop aanbiedt, is door onze full service ter behoud van de kwaliteit, gewoon het product dat uw klant ontvangen zal.

 

Moderne E-warehouse automatiseringssysteem

Wanneer wij uw producten aangeleverd krijgen voor onze opslagplaats, voeren wij elk item in, in ons modern E-warehouse automatiseringssysteem. Op het moment dat een bezoeker van uw webwinkel een bestelling geplaatst heeft, wordt deze door dit systeem verwerkt. Vrijwel meteen wordt de order gepicked-packed, waarna het binnen een etmaal aan hem of haar wordt overhandigd. Vervolgens wordt de voorraad bijgewerkt. Aangezien u ook kan inloggen op ons systeem blijft u net als ons op de hoogte, van het aantal beschikbare items. 

Klantvriendelijkheid

Bij Surlogic weten we dat een tevreden klant, een terugkerende klant is die uw bedrijf ook aan anderen aanbeveelt. Dit geldt voor zowel de relatie die u als webshop eigenaar heeft met uw klanten, als voor de relatie die u met Surlogic aan het opbouwen bent. Wij zijn ons om die reden dan ook bewust van het feit, dat uw klanten in het holst van de nacht een spoed bestelling kunnen plaatsen. Om deze reden is ons team tot 23:00 uur beschikbaar, waardoor de bestelling toch nog de volgende dag afgehandeld kan worden. U kunt ons ook vragen om uw klantenservice voor u te managen, waardoor uw klanten altijd een aanspreekpunt hebben. Indien 1 van uw klanten überhaupt toch besluit om het product te retourneren, dan bestaat de mogelijkheid ook dat wij dat voor u afhandelen.

Goed netwerk

Als vrij jong E-Fulfilmentbedrijf is het Surlogic toch gelukt om een samenwerking aan te gaan met de volgende bedrijven:

 • PostNl
 • DHL 
 • SPD 
 • CVV 
 • Magento 
 • Woo Commerce 
 • Shopify 
 • Lightspeed 

Hierdoor kunnen wij u desgewenst in contact brengen met deskundigen, die u graag helpen met het verder vorm geven van uw webshop, conform de eisen van deze tijd.
Door onze partnership met onder andere DHL en PostNl, zijn wij tevens in staat uw goederen af te leveren in elke Nederlandse provincie en in de buurlanden België en Duitsland. 

 

Zo als u merkt, stemmen wij onze dienstverlening geheel af op uw wensen. Wij voelen ons verantwoordelijk voor uw goederen, vanaf het moment dat wij uw assortiment ontvangen, tot aan het moment dat uw product bij uw klant wordt afgeleverd. Hierdoor kunt u zich ook in drukke periodes richten op het binnenhalen van orders en de rest met een gerust hart aan Surlogic overlaten.
Meen vandaag nog contact met ons op voor een offerte, wij zijn u graag van dienst!

https://surlogic.nl/nl/