Add Link
Image default
Bedrijven

Verf uw schoenen met het beste!

Bent u een fan van onderhoud en wilt u graag uw schoenen zo net mogelijk houden? Wilt u graag dat de glanzende lak blijvend is, zodat ze altijd nieuw schijnen? Dan raden wij u aan om uw schoenen te verven met leerverf van Leerverfshop! Verf van de leerverfshop staat wereldwijd bekent om zijn uitstekende kwaliteit en goede service. Het resultaat van het geverfde leer is elastisch, watervast en flexibel, staat voor een duurzaam resultaat.

Wilt u Angelus leerverf kopen? Er zijn namelijk veel verschillende Angelus leerverf in het assortiment. Onder categorie Angelus leerverf valt: Angelus Standaard, deze leerverf staat wereldwijd bekent om zijn uitstekende kwaliteit. Het resultaat van het geverfde leer is elastisch, watervast en flexibel, voor een duurzaam resultaat. Verder beschikken we tot Angelus Metallic, voor een Galaxy effect. Angelus Neon, voor extra opvallend kleur. Angelus Pearlescent, voor veelvoudig glans. Angelus Collectors Edition, met special editie kleuren. Angelus Glitterlites, voor als u fan bent van glinstering. Hiernaast hebben een aantal voodeelsets, voor wanneer u grotere hoeveelheid verf wilt aanschaffen. We bieden het door middel van deze sets aan voor een gepaste prijs, zodat u niet te veel betaald voor goede kwaliteit.

De voordelen van de Angelus acryl leerverf is dat het van uitstekende kwaliteit is. Het heeft een zeer goede hechtkracht. Het is elastisch, watervast en breekt niet en welk situatie dan ook. Het resultaat is niet van nieuw te onderscheiden. Het is het beste leerverf wat u uw schoenen aan wilt smeren!

U kunt bij ons een gratis verzending ontvangen bij bestellingen vanaf € 65, ​​-. Waarna u de bestellingen kunt volgen met track & trace. Daarbovenop, als u het vandaag voor 17:00 besteld, is het morgen al in huis. En als kers op de taart: ontvang nu een gratis kwastje bij iedere bestelling! Zodat u gelijk aan de slag kan gaan om uw leder om te toveren naar nieuw.

https://www.leerverfshop.nl/

Gerelateerde artikelen

Ziekteverzuim tegengaan

Zelf bedrukte verpakkingen naar wens ontwerpen

Wat is crypto handel met cryptobots?