Add Link
Image default
Vakantie

Last minute vakantie? Ga naar een Glamping!

Wist je dat een groot deel van de Nederlanders pas op het laatste moment zijn vakantie boekt? Soms is dat vanwege onzekerheid over het werkrooster, soms is het omdat het  plannen van de vakantie er in de drukte steeds tussendoor glipt. Een deel van de last-minute vakantieboekers doet dit bewust, omdat ze zo hopen een extra voordelige vakantie te kunnen scoren.

Misschien heb jij je vakantie ook nog niet gepland. Wat de reden daarvoor ook is, het is nog niet te laat. Je kunt deze zomer nog heerlijk genieten van een welverdiende vakantie. Ons advies: ga glampen.

Wat is dat, Glamping?

Glamping (glamorous camping) is kamperen, maar dan in stijl. De frustraties van het traditionele kamperen zijn verleden tijd. Niet langer hoef je te klungelen met tentstokken en scheerlijnen, om vervolgens te ontdekken dat je te weinig tentharingen bij je hebt. Als je kiest voor glamping staat je tent al voor je klaar wanneer je aankomt. Niet alleen dat, hij is ook nog eens helemaal voor je ingericht. Fijne bedden, met een écht matras, een gemeubileerd eetgedeelte en zelfs een eigen keuken. Sommige glamping accommodaties hebben zelfs eigen sanitair!

De glamping accommodaties die we aanbieden op glampings.nl staan allemaal op de beste campings en vakantieparken. Uiteraard mag je gebruik maken van alle faciliteiten op deze campings.

100% Luxe, meer dan 100% genieten

Glamping is dus 100% luxe en 100% genieten. En dat genieten wordt nú nog leuker, want een aantal aanbieders van glamping-accommodaties hebben nu heel aantrekkelijke aanbiedingen voor een last-minute glamping vakantie. Die korting kan oplopen tot wel 40%.

En weet je wat dat betekent? Precies, dat je geld overhoudt om nóg meer te kunnen genieten van je vakantie. Bijvoorbeeld door een keertje extra in het restaurant te eten, een duurdere wijn uit te kiezen, of toch maar naar dat pretpark te gaan. Heerlijk toch?

Er zijn last-minute aanbiedingen in heel Europa, maar wees er snel bij, want op is op. Kijk daarom snel op www.glampings.nl voor de meest actuele aanbiedingen. Fijne vakantie!

 

https://glampings.nl