Add Link
Image default
Tuin en buitenleven

Bij Egalisee Bestratingen staat uw wens centraal

Wilt u op een zorgvuldige manier uw tuinaanleg in Breda of omgeving laten doen? Dan moet u bij Egalisee Bestratingen zijn. Wilt u uw tuin een kleine of een grote opknapbeurt geven? Of heeft u een nieuwe woning gekocht en wilt u de gehele tuin anders inrichten en geheel laten veranderen? Het professionele team van Egalisee Bestratingen draait hier allemaal hun hand niet voor om.

De mannen van Egalisee luisteren goed naar uw wensen, adviseren u optimaal en gaan zorgvuldig en netjes te werk. Ieder tuinproject wordt keurig afgeleverd. Zodra het werk gedaan is kunt u genieten van een perfect aangelegde tuin.

U kunt Egalisee Bestratingen ook inschakelen voor het maken van een beplantingsplan en tuinontwerp. Zowel bij het beplantingsplan als bij het tuinontwerp wordt rekening gehouden met de stand van de zon. Want niet alle planten houden van zon, terwijl andere planten juist weer graag genieten van zonnestralen. En u zult waarschijnlijk willen kunnen genieten van de zon wanneer u op uw terras zit. Iedereen heeft andere wensen, een ander budget en smaken verschillen. Egalisee Bestratingen weet voor iedere klant de perfecte tuin te realiseren.  

De beste kwaliteit voor een scherpe prijs

Hoveniersbedrijf Egalisee Bestratingen heeft met meerdere leveranciers uitstekende afspraken gemaakt. Daarom kunnen ze u altijd een scherpe prijs aanbieden. Naast de scherpe prijs leveren ze vanzelfsprekend de beste kwaliteit. Zowel in materialen als in de uitvoering. Ook kunt u genieten van een goede garantie op de materialen en op het uitgevoerde werk.

Hout betonschutting, een mooie en duurzame erfafscheiding

Mist uw tuin nog een erfafscheiding en wilt u graag een schutting die lang mee gaat en goed afsluit, zodat u voldoende privacy in uw tuin heeft? Dan is het een goed idee om een hout betonschutting te laten plaatsen. Een hout betonschutting is een schutting die bestaat uit twee verschillende materialen, namelijk hout en beton. Het frame van de schutting bestaat uit beton. Voor de invulling is er keuze uit verschillende housoorten, waaronder Bankirai of Vuren. Een hout betonschutting gaat niet rotten, is zeer solide en voorkomt dat eventuele huisdieren kunnen ontsnappen uit de tuin.

 

https://www.egaliseebestratingen.nl/