Add Link
Image default
Media

Blijf op de hoogte met een lokale krant voor de regio Nijmegen

Woont in de buurt van Nijmegen-Oost, Berg en Dal of de Duitse grensstreek? Dan blijft u altijd op de hoogte van het laatste lokale nieuws met de krant van De Rozet voor de regio Nijmegen. Vanuit Beek-Ubbergen schrijven zij over diverse regionale gebeurtenissen om u op de hoogte te houden van alles wat er speelt in uw eigen regio. De lezer staat hierbij centraal. Zo wordt er bijvoorbeeld ook geadverteerd voor lokale ondernemers. Het adverteren in een regionaal nieuws- en advertentieblad is een stuk goedkoper dan adverteren in een grote krant. Bovendien bereiken ondernemers hiermee een groot publiek én bereiken ze een doelgroep rondom hun eigen bedrijf.

Altijd een mooie selectie interessante verhalen

Bij de lokale krant De Rozet vindt u altijd wel nieuwe interessante verhalen van de regio Nijmegen. De redacteurs zoeken vanuit Beek-Ubbergen constant naar nieuwe verhalen voor de volgende edities. De onderwerpen variëren sterk, waardoor elke editie goed gevuld kan worden en alle doelgroepen bereikt worden. Denk hierbij aan een autocolumn, regionaal nieuws en gemeentelijke informatiepagina’s waarin de gemeente Berg en Dal lokaal nieuws verspreidt onder de inwoners. Hierdoor blijven zij altijd op de hoogte van belangrijke thema’s die spelen in hun dorp of stad. Voor een betrouwbare nieuwsbron voor de regio Nijmegen leest u dus de lokale krant van De Rozet.

Neem contact op met deze lokale krant om te adverteren

Wilt u graag de lokale krant van De Rozet lezen om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws in de regio Nijmegen? Laat de kranten dan thuis bezorgen of haal het op bij een van de ophaalpunten. Ook is het mogelijk om de krant online te lezen op de website van De Rozet. Wilt u graag een advertentie plaatsen als lokale ondernemer of wilt u bijvoorbeeld een rouwadvertentie plaatsen? Neem dan contact op met de redactie van dit nieuws- en advertentieblad.

https://www.derozet.nl/