Add Link
Image default
Kunst en Kitsch

Verwen uzelf met mooie kleden

Gaat u verhuizen of uw inrichting opnieuw decoreren. Dan bent u zeker op zoek naar prachtige decoratie die uw interieur een upgrade geven. Om uw inrichting karakter te geven hoeft u iet te moeilijk te denken. Dit kan eenvoudig met authentieke kleden. Een kleed geeft een ruimte gelijk sfeer en warmte. Daarnaast is het ook comfortabel om overheen te lopen met blote voeten of sokken. Maar waar haalt u Perzische kleden van hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs?

Ze hebben Perzische, Marokkaanse en Chinese kleden

Wilt u graag kleden kopen, maar weet u niet waar. Kleden met een verleden uit ’s-Heerenberg is dé tapijtenexpert die u zoekt. Zij importeren al jaren geweldige tweedehands kleden uit de Perzische, Marokkaanse en Chinese cultuur. Als deze tweedehands kleden zijn handgemaakt en gaan al generaties lang mee. Deze kleden zijn van hoge kwaliteit en kunnen zo nog honderd jaar mee gaan. Al deze tapijten zijn authentiek en vindt u nergens anders.

Alle kleden worden vooraf grondig schoongemaakt

Bent u bang dat deze tweedehands kleden niet in goede staat zijn of niet passen bij uw ruimte? Ze voorzien alle producten van eerlijke productomschrijvingen en objectieve foto’s van hoge kwaliteit. Wanneer ze gebruikte kleden importeren inspecteren ze deze grondig op slijtage en vlekken. Alle kleden worden grondig gereinigd en alle vlekken worden eruit gehaald. Daarbij worden alle tapijten ook nog eens geïmpregneerd met een middel tegen motten. Zo bent u verzekerd van langdurig plezier.

Breng een bezoek aan de webshop

Leest u dit en wilt u nu ook kleden aanschaffen voor de aankleding van uw huis? Ga dan snel naar de webshop van Kleden met een verleden en bekijk hun complete aanbod. Neem contact met ze op indien u geïnteresseerd bent in een van de kleden. Dan sturen ze deze naar u op. Binnen drie werkdagen heeft u uw kleed in huis.

https://www.kledenmeteenverleden.nl/