Add Link
Image default
Horeca

Smoothiebar huren op je werk?

Wat een tof nieuw concept hebben deze fruitondernemers nu weer in de markt gezet:

https://smoothiesopjewerk.nl/

Hiermee maken ze het mogelijk om wekelijks op een makkelijke manier smoothies te laten bezorgen bij jou op het werk. Het menu verschilt elke keer weer en ze maken veel gebruik van seizoensgroente en fruit. Gezond voor jou en gezond voor het milieu dus.

Zo kunnen ze elke week op dinsdag smoothies bezorgen bij jou op het werk. Vers geleverd in duurzame glazen flesjes of biologisch afbreekbaar plastic.

Misschien nog wel leuker: een smoothiebar huren

Dan komen ze met een smoothiebar + shaker naar jouw bedrijf toe om daar de smoothies vers voor je te bereiden. Een échte gezonde beleving dus! Daar staat Smoothies Op Je Werk dan met 3 blenders, heel veel fruit, groente en kruiden klaar om te persen, hakken en blenden.

Dan serveren ze het uit in duurzame bekers met bamboe rietjes. Heerlijk op een tropische dag. Of lekker om de gezondheid te boosten en in de koude maanden. 

Dit zal zeker goed in de smaak vallen bij je collega’s. Ze kunnen ongeveer 100 smoothies per uur maken. Maar met de juiste planning vooraf, of meerdere shakers kunnen dit er nog veel meer zijn. Ze passen zich aan aan jouw wensen.

Een smoothie is een gezonde optie als je op kantoor wilt trakteren. Vaak zie je ook taart, patat, pizza of hamburgers. Erg lekker natuurlijk, maar niet erg gezond. Een smoothie is dan een welkome afwisseling. De smoothies van Smoothies Op Je Werk zijn allemaal samengesteld door diëtisten om zo lekker en gezond mogelijk te zijn. Zo krijg je alle vitamines, mineralen en micro nutriënten binnen die jij nodig hebt.

Overweeg jij om wekelijks smoothies te laten bezorgen? Of wil je je collega’s verassen met een verse smoothiebar op kantoor? Neem dan eens een kijkje op hun website, aanrader!

 

https://smoothiesopjewerk.nl