Add Link
Image default
Groothandel

Hoe je rvs streeploos kan schoonmaken

Rvs streeploos schoonmaken is voor veel mensen een uitdaging. Welke tips en trucs er ook opgevolgd worden en hoe goed bedoeld dit ook geprobeerd wordt, vaak blijkt dit tevergeefs te zijn. Dit komt doordat vaak een verkeerde doek gebruikt wordt bij het schoonmaken van glanzende oppervlakken. Vele schoonmaakdoeken nemen namelijk het vuil en alle bacteriën niet goed op, maar verplaatsen deze vuiligheden enkel. Hierdoor ontstaan vage vlekken en vieze strepen op bijvoorbeeld spiegels, ramen, meubels, chroom, auto’s en andere gladde oppervlakken. De schoonmaakdoek van Super Shine biedt hier de oplossing voor.

Een glanzend resultaat met deze doek

Om een glanzend en streeploos resultaat te behalen, gebruik je de doek van Super Shine voor het schoonmaken van rvs en andere gladde oppervlakken. Deze schoonmaakdoek heeft een fantastisch reinigend vermogen en kan tot wel viermaal zijn eigen gewicht aan vuiligheden opnemen. Dit ideale schoonmaakdoekje is bovendien van sterk en uniek materiaal gemaakt, waardoor deze niet rafelt en pluist. Daarbij is deze doek zowel nat als droog te gebruiken en is verkrijgbaar in diverse varianten. Zo is het medium variant perfect voor het schoonmaken van een badkamer of keuken. Doordat dit formaat niet te groot is, maak je hiermee eenvoudig schoon in bochten en andere lastige plekken.

Volg het gebruiksadvies op

Wanneer je de schoonmaakdoek van Super Shine online hebt besteld en inmiddels thuis hebt ontvangen, volg je het best het gebruiksadvies op. Door dit advies op te volgen, kan je rvs en andere gladde oppervlakken eenvoudig en snel streeploos schoonmaken. Zo wordt er aangegeven om de doek eerst in warm water, zonder schoonmaakmiddelen, te dompelen. Daarna wring je de doek goed uit, zodat deze eerder droog dan nat aanvoelt. Vervolgens poets je de gewenste oppervlakken met de doek en laat de schoongemaakte oppervlakken zelf drogen. Op deze manier profiteer je van het beste resultaat!

https://supershineonline.nl/