Add Link
Image default
Gezondheid

Voordeel op de zorgverzekering

ZorgDirect is de zorgverzekeraar waarbij je een ruime zorgkeuze hebt en een uitgebreide online service kunt verwachten. Gewoon je zaken online regelen, zonder gedoe. Voor het Online Gemak kun je ook nog eens korting ontvangen op de basispremie zorgverzekering 2017. Heeft je werkgever of sportvereniging afspraken gemaakt met ZorgDirect? Dan kun je rekenen op collectiviteitskorting!

Ook je tanden goed verzekerd

Bij ZorgDirect kun je de basisverzekering aanvullen met een losse tandartsverzekering. Handig voor jezelf, maar ook voor je zoon of dochter! Als ouder wil je toch dat je kind een goed gebit heeft. Heeft je kind een beugel nodig? Dan moet hier een orthodontist aan te pas komen. Met alleen een basisverzekering wordt de orthodontist slechts in bijzondere gevallen vergoed. Wanneer je zoon of dochter nog geen 18 is, dan kun je bij ZorgDirect een orthodontie verzekering afsluiten. Hiermee wordt de orthodontist in ieder geval voor een groot deel vergoed zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over hoge rekeningen. Als je vragen hebt over één van de drie tandartsverzekeringen van ZorgDirect, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Dat is handig!

Bij ZorgDirect kun je, in combinatie met de basisverzekering, je tandartsverzekering los afsluiten. Een aanvullende verzekering is niet nodig, maar dit kan natuurlijk wel. Bijvoorbeeld als je een vergoeding wilt voor fysiotherapie of acupunctuur. ZorgDirect biedt vier aanvullende verzekeringen. Zo kun je zelf je zorgverzekering samenstellen. De gratis Declaratie-app zorgt ervoor dat je eventuele kosten simpel kunt declareren. Handig toch?

https://www.zorgdirect.nl/