Add Link
Image default
Gezondheid

Snurkbeugel: beste oplossing tegen snurken

Er bestaan vele oplossingen tegen snurken, die helaas in werkelijkheid lang niet allemaal effectief zijn. Vaak is het zoeken naar een speld in een hooiberg. Wat veel mensen niet weten, is dat de snurkbeugel de beste oplossing tegen snurken is. Dit middel is bij ongeveer 90% van de snurkers effectief. Lees hieronder meer over de snurkbeugel.

Wat is de snurkbeugel?

De snurkbeugel is een mondprothese die je tijdens je slaap draagt. Het middel houdt de onderkaak lichtjes naar voren, wat ervoor zorgt dat de keelholte gedurende de nacht open blijft staan. Dit is namelijk de meest voorkomende oorzaak van snurken: een naar achter zakkende onderkaak. Hierdoor zakken ook de huig en het zachte gehemelte naar achteren. Dit zorgt voor een geblokkeerde luchtweg, met snurken als gevolg.

 

De snurkbeugel is zo effectief dat hij door KNO-artsen als voorkeursbehandeling tegen snurken wordt aangeraden. Daarnaast is de snurkbeugel onderzocht door het National Center for Biotechnology Information (NCBI). Hun onderzoek wees uit dat de snurkbeugel bij grofweg 90% van de proefpersonen effectief was tegen snurken.

Snurkbeugel kopen

Wil jij graag een snurkbeugel kopen? Dan heb je verschillende opties. Ten eerste kun je een beugel laten aanmeten bij de tandarts. Helaas is dit erg prijzig: de kosten kunnen oplopen tot vele honderden euro’s.

De beste optie is daarom het kopen van een snurkbeugel bij een betrouwbare online webshop. Deze zijn al verkrijgbaar vanaf een paar tientjes en werken vaak net zo goed.

Let er wel op dat je gaat voor een aanpasbare snurkbeugel. Dit houdt in dat je de beugel op maat kunt maken, zodat hij perfect aansluit op je gebit. Dit is een stuk comfortabeler en effectiever.

Er zijn nog enkele andere dingen waar je op moet letten. Kijk bijvoorbeeld of de betreffende aanbieder een proefperiode aanbiedt. Dit houdt in dat je de beugel gedurende een bepaalde periode kunt uittesten. Als hij voor jou uiteindelijk toch niet werkt, kun je de beugel terugsturen en je geld terugkrijgen.

Let er daarnaast op dat de betreffende webshop genoeg positieve reviews heeft. Ervaringen van echte klanten zeggen en hoop. Kijk dit dus goed na.

Mr. Anti Snurk

Een zeer betrouwbaar bedrijf met vele positieve ervaringen is Mr. Anti Snurk. Hier kun je een zelf aanpasbare beugel kopen voor slechts €27,95. Daarnaast bieden zij je een proefperiode van 7 dagen. Dit is ruim voldoende, omdat je na 1 nacht eigenlijk al weet of de beugel effectief is of niet. Het bedrijf heeft daarnaast vele positieve klantbeordelingen.