Add Link
Image default
Bedrijven

Fysiotherapie Deventer

Fysiotherapie in de omgeving van Deventer

Ben je op zoek naar fysiotherapie in de omgeving van Deventer? Bij Het Heelhuus in Warnsveld staat de mens centraal en ben je dus op de juiste plek als het gaat om herstellen op een rustige manier. Bij Het Heelhuus staat de mens centraal: klein, groot, jong, oud, gezond en minder gezond. Iedereen is hier welkom en er wordt altijd gekeken naar het individu op zich.

Waarom Het Heelhuus?

Bij Het Heelhuus staat de mens centraal. Het gaat hier om het weer in balans komen, genezen en gezonder worden. Bij Het Heelhuus werken enkel enthousiaste, bevlogen en vakkundige specialisten die op alle vlakken met u meedenken. Als je op zoek bent naar een plek waar je kunt verbinden, versterken, bekrachtigen en helen ben je hier absoluut aan het juiste adres. Door de expertise van de therapeuten die werkzaam zijn bij Het Heelhuus kun je de beste zorg op maat krijgen.

Maak een afspraak!

Bij Het Heelhuus ben je niet alleen welkom als je op zoek bent naar fysiotherapie maar ook voor manuele therapie en acupunctuur. Er wordt veel gebruik gemaakt van medische en paramedische disciplines. Een afspraak maak je heel gemakkelijk via de website van Het Heelhuus!

https://www.heelhuus.nl/

Gerelateerde artikelen

Zuinige en veilige leds bestel je bij ledonline.nl

Recherche bureau

Onthaasten in Geleen