Add Link
Image default
Eten en drinken

Wat moet je niet doen als je dronken bent

Wat moet je niet doen als je dronken bent

Wanneer je lekker een avondje op stap gaat kan het natuurlijk voorkomen dat je aangeschoten raakt of zelfs dronken wordt. Op dit moment moet je jezelf goed beseffen dat alles wat je daarna doet zowel goed als fout kan aflopen. Je gaat namelijk rare dingen doen als je dronken bent. Wel bekent is het dat je mogelijk half slapend op de bar eindigt of als een gek gaat dansen. Echter zijn er nog andere dingen waar wij jou absoluut voor willen behoeden.

1. Ben je aardig aangeschoten en praat je met een leuke man/vrouw, begin dan niet het zever verhaal over je ex. Dit is echt de nummer 1 afknapper die er maar bestaat.

2. Ga niet uit stoer gedrag mee roken indien je een hekel hebt aan rook of er mogelijk niet eens tegen kunt. Probeer jezelf in te houden en gedraag je normaal.

3. Zodra je teveel drank op hebt geef je eenvoudiger geld uit. Is je geld op, ga da niet alleen naar de pin automaat maar neem een vriend of vriendin mee, zodat je niet teveel geld zult pinnen dan echt noodzakelijk.

4. Ben je inmiddels aardig dronken in tegenstelling tot al je vrienden. Besef je dan goed dat uren lang wachten om naar huis te gaan geen pretje is. Pak dan gewoon een taxi, dan kom je helemaal goed en wel thuis.

5. Pas op wat je op de socialmedia plaatst. Zodra je losser wordt, mogelijk dronken ga je de vreemdste fratsen op he internet plaatsen waar je de dag erop mogelijk spijt van krijgt.

6. Zorg ervoor dat je niet knock out gaat bij je vrienden. Zij zullen dit mogelijk gebruiken om allerlei ongein bij je uit te halen, zoals je met stiften bekladden en foto’s hiervan maken.

7. Dronken eten in bed. Na het uitgaan is het niet aan te raden om in bed te eten, stel je wordt de dag erop in een roes wakker met allemaal etensresten klevende aan je matras.

Kortom dit zijn echte no go’s wat je dus niet moet doen als je dronken bent.

Gelukkig is er ook een trick om te zorgen dat je sneller nuchter wordt. Mensen die gebruik maken van Premulon kunnen snel weer helder worden. Dit komt omdat deze sterke formule bestaat uit stoffen die ervoor zorgen dat het alcohol sneller uit je bloed wordt gefilterd. Gebruik als stevige drinker daarom altijd Premulon en dan zorg je ervoor dat de meeste katers je besparen blijven en je geen rare dingen gaat doen waar je later mogelijk spijt van krijgt.

http://premulon.nl