Add Link
Image default
Eten en drinken

Catering Leiden regelt alles

Catering Leiden regelt alles

Wil je een feest geven, maar heb je geen zin om je op het feest bezig te houden met de organisatie. Dan is Your Choice Catering Leiden de oplossing. Zij regelen jouw feest van begin tot eind en denken vooraf proactief en creatief met je mee. Styling, entertainment en partymaterialen kunnen ook worden geleverd. De catering wordt uiteraard ook verzorgd. Het gaat er bij Your Choice Catering Leiden om dat het plaatje compleet is: van A tot Z, tot in de puntjes. Alles wordt daarbij geheel naar eigen wens geregeld, zoals het woord al zegt: Your Choice.

Wat bieden ze precies?

Zowel voor feesten in de privésfeer als voor bedrijfsaangelegenheden staat Your Choice Catering Leiden voor je klaar. Bij privéaangelegenheden kun je denken aan  een bruiloft, een jubileum, een verjaardag of een familiefeest. Op zakelijk gebied kan er iets geregeld worden bij een bedrijfsfeest, een bedrijfsopening of een receptie. Bij beiden kun je gebruik maken van de volgende catering: buffetten, barbecue, walking dinners, private dinners, recepties, dranken arrangement en wijnproeverijen. Daarnaast kan Your Choice Catering Leiden het hele feest of evenement organiseren. Daarbij regelen zij het volgende:

  • Materialen: Hierbij kan gedacht worden aan een partytent, koelkasten, verlichting, plantenbakken en partymaterialen.
  • Entertainment: Hierbij kan gedacht worden aan muziek, een goochelaar, een buikspreker, toneel of cabaret. Ook voor een actief dagje uit en voor een themafeest zijn er volop mogelijkheden.

Locaties: Als je ervoor kiest om het feest buitenshuis of buiten het kantoor te geven, dan heeft Your Choice Catering Leiden daar een aantal locaties voor. Een aantal voorbeelden hiervan zijn: het Rijksmuseum van Oudheden in Leiden, de Pieterskerk in Leiden, Aviodrome in Lelystad, Dolfinarium in Harderwijk, Madame Tussauds in Amsterdam en Space Expo in Noordwijk.

http://www.leidencatering.nl/