Add Link
Image default
Electronica en Computers

Refurbished mobiele telefoons

Een nieuwe mobiele telefoon aanschaffen kan soms wat aan de dure kant zijn. Als een nieuwe telefoon aanschaffen te duur voor je is kun je natuurlijk ook via tweedehands winkels zoals Marktplaats een mobiele telefoon kopen. Sommige gebruikers vonden de mobiele telefoon toch niet zo fijn en verkopen die het liefst via zulke winkels door aan iemand anders. Het nadeel voor de koper is dat je niet precies weet waarom deze gebruiker de mobiele telefoon weg doet. Het kan een vrij oud en al redelijk traag toestel zijn. Misschien zitten er krassen op of heeft de verkoper het toestel eens laten vallen. Als koper wil je uiteraard een toestel kopen wat nog naar behoren werkt en die het liefst geen gebruikssporen bevatten

 

Als een nieuwe mobiele telefoon dus te duur is, en een toestel via een tweedehands winkel te riskant voor je is, kun je een zogenoemde refurbished toestel aanschaffen. Mensen die een refurbished mobiele telefoon aanschaffen hebben daar verschillende redenen voor. Bijvoorbeeld om graag bij hun oude en vertrouwde model te willen blijven, de batterij werkt niet meer zo goed, of omdat hun huidige toestel te traag is geworden of gewoon kapot is.

 

Een refurbished toestel is een toestel wat ooit door een klant is besteld, maar uiteindelijk is teruggestuurd. Dit kan door allerlei redenen zijn gedaan. Misschien was het toestel toch te duur, of had de mobiel een klein mankement. Bijna alle merken zijn er wel in een refurbished variant te koop. Neem bijvoorbeeld de iPhone 6 refurbished. iPhones zijn normaal aan een de prijzige kant. Een refurbished toestel zal dan in kosten schelen. Ook de ipad mini refurbished, een snelle en nieuwe versie van de laatste iPad’s, is als een refurbished variant een stuk goedkoper dan een nieuw toestel. Bij refurbished iPhones is de batterij altijd nog erg goed, wordt de mobiele telefoon snel bezorgd en zit er ook nog garantie op. Vaak kun je een refurbished mobiele telefoon ook weer terugsturen als je er toch niet tevreden op bent.

http://e-conomy.nl